Emralpakcn Kızlar dünden beri sol memem sızlıyor memem sert değil süt birikmesi gibi bir şey değil aktif emziriyorum mor bir damar şiş görünüyor mastit mi acaba var mı tecrübeliler?
Bezelyevefasulye Emralpakcn sütün geliyor olabilir canım sızladığında süt gelir diye biliyorum Anlatımına bakılırsa mastit değil Yada çok erken dönemde bir mastit olabilir şişlikten kaynaklı böyle düşündüm 🤔🤔
rth Emralpakcn benim de ara ara olur sıcak tut emmeden kaynaklı süt birikiyor sertleşme olmaz ama süt var demek içim gidiyor böyle sızlarken anlatamam
Emralpakcn Bezelyevefasulye tek meme ya süt inmesi olsa geçer bu uzun sürdüğü için aslında şüphelendim erken mastit belirtisi olabilir yarına geçmezse doktora gideceğim genel cerrahi mi bakıyor canım biliyor musun
Bezelyevefasulye Emralpakcn canım emzirmeye devam ediyorsan eğer hiç bir bölüm tedavi etmiyor sorunu çözmüyor malesef Ama dahiliye bölümü bakar bence emzirmeyi kesme zamanında gel ilaç yazarım diyor doktorlar masaj soğuk veya sıcak kompres tavsiye ediyorlar veya sağım yaptırıyorlar
Emralpakcn Bezelyevefasulye aslında bu sabah daha iyiyim gece iyice boşalttı oğlum eğer dediğin gibiyse gitmemin bi anlamı yok o zaman canım takip edeyim bir süre daha çok sağ ol canım teşekkür ederim 🙏
Emralpakcn rth aslında dün gündüz doğru düzgün emmedi gece boşattı öyle rahatladım dediğin gibi sertlik yok ama dokununca çok acıyo