yasemin1812 Kızlaaar acıksak mı azıcık 😃 En sevdiğiniz yemek nedir , fast food tarzı da olur 🤍 Benimki çiğ köfte ve iskender❤️
onefinemom yasemin1812 ben Ankara’da İskender’e küstüm açıkçası 😄 olmuyor gibi sanki asla . Canım Bursam 🥲
Yonca29 yasemin1812 cigkofte patates salatası kısır pizza (et döner lahmacunda var ama bu ikisinden zehirlendigim için artık ismini duyunca bile midem aşırı bulanıyor)
Sermec27 yasemin1812 lahmacun hamburger patates kızartması nohut dürüm pizza kebab çeşitleri bayılıyorum fast food tarzı beslenmeye dürüm işlerine not Gaziantepliyim 😁
Eylul301023 yasemin1812 en sevdiğim fast food olarak hamburger ev yemeği olarak kereviz çiğ köfte ama fast food hepsini severim 😂
yasemin1812 onefinemom Bende Ankaradayım Aspavada güzel yapıyorlar ya ama her aspava değil tabi😃 Ama bursanınki çok daha güzeldir eminimm
Yonca29 yasemin1812 çok saol 😒😒 1 yaşındaki bebeğim sütlaç yedi o bile zehirlendi hepimiz mahvoldukk hele ben daha fena oldum çocuklardan ve eşimden
Sermec27 yasemin1812 valla benim de ama iki çocukla çok yapmaya fırsatım olmuyor küçüğü daha 3 buçuk aylık çok leziz hepsi 🥰
onefinemom yasemin1812 Ekrem usta güzel , çayyolu-erler mahallesinde. Yolunuz düşerse uğrayın İskender’i iyi yine