Ezgikrkl Şu sıralar o kadar çok kadın çıkıyor ki yeter artık iyice açık pavyon yaptılar tik tok bitti şimdi de Instagram da başladılar gidin kardeşim mekanlarda nerenizi salliyorsaniz sallayın 🤦 mide bulandırıcı olmaya başladı
neanladinyurdagull Ezgikrkl baktıkça düşüyor kesfetinize bende magazin yada bebek kıyafetleri moda var öyle kadınlar yok ama eşimde denk geliyor demekki oda bakıyor mankenlere
Deletedmom_215 Ezgikrkl reelslar siz neyi en çok izliyorsanız onu karşınıza çıkarır. Mesela benim kesfetim hep bebek bakımı, dizi-film ile ilgili.. bence siz o içeriklere dikkat edip baktığınız için algoritmanız onu çıkarıyor karşınıza.
Ezgikrkl neanladinyurdagull Evet erkeklere daha çok düşüyor ben kurcaladım kurcaladım bir yerlerden buldum hassas içerikler kapattım sonra kadın erkek cinsiyet yerinden kadın yaptım eskisi gibi çıkmıyor erkekleri baştan çıkarıcı şeyler var
Deletedmom_215 Ezgikrkl her yerde değiller bende hiç çıkmıyorlar. Siz o içerikleri görünce ilgilenmiyoruma tıklayın bir süre sonra görünmezler. Mesela benim eşimin keşfetide full yemek ile ilgili. Çünkü o ilgisini çekiyor. Hiç kadin çıktığını görmedim.