Sinemsin Kızlaar bebeğim 5 aylık bu ay biraz az kilo aldığı için doktorumuz tadıma başlayacağımızı söyledi. Sağlık ocağında ki hemşire çok erken gibi tepkiler verince aklım karıştı. Sizce ne yapmalı? 5 ayda tadıma başlayan var mı?
haticerva06 Sinemsin bence başlayın doktorda dediyse.sağlık ocağındakş hemşirelerin bazıları kendini doktor sanıp bilmişlik yapıyor.5.ayında tadıma başlayınki 6da rahat yemek yemiş olsun bende 5. Ayda doktorum onay verirse tadıma başlamayı düşünüyorum
3kedili2bebekli Sinemsin doktorun dediği önemli sağlık ocağı hemşireleri bazen abartıyor evet erken ama doktor tadımı bitirip ogunlemeye geçmek istemiştir
iremaydmr Sinemsin doktor bizi 3 aylıkken başlattı sağlık ocağındakiler kendilerini paşa zannediyor sanırım bizim buradakilerde bir havadalar bizim doktorumuz özel pediatrik onlarda ki hava doktorumuzda yok
Sinemsin lceLady içimi ferahlattınız 😀 geldiğimden beri pişmanlık yaşıyorum bırakmayı bile düşündüm havuç kabak ve patates tadımını yaptım çünkü 🙂
hazerasl lceLady blw den bahseder misiniz rica etsem? Ben buharda pişirip çatalla ezip yediriyorum. Blw nasıl olmalı nasıl yapılır? Aynı zamanda yeni başladık, kabak, avakado Şuan patates 2.gündeyiz.
Sinemsin haticerva06 ya o kadar kendinden emindi ki geldiğimden beri pişmanlık yaşıyorum kabak havuç ve patates kısmını halletmiştim çünkü
Sinemsin 3kedili2bebekli iki aydır 350-400 gr civarında bi kilo alımı var. Gelişim problemi yaşamamak adına erken başlayalım demişti
crybaby Sinemsin sağlık ocağında ki hemşireler her şeye burnunu sokuyor bence doktorunuza güvenin bazen doktorlar 4. Ayda bile başlayın diyebiliyor bebeğin gelişimine göre
papatya122 Sinemsin bende başlamak istiyorum 5 aylık oldu patates kabak falan buharda mı sudamı haşlamak gerekiyor
crybaby Sinemsin beni de sürekli arıyor emir verir gibi konuşuyor size gelmeyeceğim diyorum ısrarla her kontrolde arayıp buraya da geleceksiniz diyor şikayet edeceğim en son
crybaby Sinemsin ben gebelik bildirimi yapmamıştım ordan yırttım 🤣 en iyisi doktoru dinlemek gerçekten