aselin_annesi Kızımı banyo yaptırırken yüzünüde lifledi kaynanam elini yüzğne koyup su döktük sonradan koyafet giydirmek için yatırdım daraldı ağlamaya başladı emzir bi dedi emzirirken uğundu daraldı zor mefes alır gibi oldu kustu kendine sonra sonra kendine geldi doktora götürcem başına böyle bişey gelen varmı lütfen yazın şusn nefesi felan iyi emiyor doktora gitmek için eşimi bekliyorum
deletedmom4842 aselin_annesi Yüzünü liflemeyin tabii ama köpüklü su kaçtıysa olabilir emzirin bol bol temizlensin
aselin_annesi [bilinmeyen] Ben değil kaynanam Yaptırdı bugun yaptıracağı tuttu ve yüzüne sürdü hayır dememe rağmen bişey olmaz dedi sıyu dökerkende elini kapattı içime sinmedi tabiki ana hayır dene dene yaptı
aselin_annesi Nereidd Dedim ama dinliyrn kim hep ben yaptırırdı. Ne güzel ama şuan içim içimi yiyor emziriyorım nefesi rahat alıyor ame içimde kalmasın birde 2 gündür öksürük başlamıştı
Lilium o da bişey mi bebğimiz üç aylıkken babasıyla bebeği denizde yüzdürüyorduk ben havlusunu almak için sudan çıktım eşimin ayağı kaymış ve bebek komple suya batmış, sadece 10 saniyeliğine arkamı döndüm ve olan... 🤦🏻♀️ bişey olmadı tabi
aselin_annesi Lilium Yaa Allah korumuş benşmkide kustu derken öyle aman aman bi kusma değil ama bian korkuttu şuan uyuya bile kalmak üzere ama korkuyorum sakin olmaya çalışsamda
aselin_annesi deletedmom4842 Sağolın işte hep be yaptırdım ağzını gözünü sakınırdım ama o lifledi çok sinirliyim ona gitmeden önce düzeldi hastaneye gittim doktor normal ağız göz felan baktı şu oldumu bu oldumu diye sordu anlattım bişeyi yok dedş