hanifee61 Kızlar 11 günlük bebeğim var sağlık ocağı d3 vitaminine başlamamı söyledi ama ben verdiğini almadım içeriğini beğenmedim ocean aldım ama üstünde 2 yaş ve üstü yazıyo eczane bişey olmaz kullanabilirsiniz dedi ama kafama takıldı kullanan var mı ?
1z_ulaal hanifee61 bende aynı durumdayım öylece durdum 24 günlüğüz iki gün kullandım sonra kullanmadım hastaneye gidicem yazdırcam
cokbilmismom hanifee61 bende onu kullanıyorum 4.gununde başladık her gün bir puf sıkıyorum ağzına. Çoğu kişi ocean kullanıyor ve memnun sağlık ocağının yazdığı iyi değil
hanlnim Bebeğim 23 günlük hastanede kaldı birkaç gün o zaman Pedia d diye bir damlaya başlatmışlar iyi olduğunu duydum başka da marka bilmiyorum şahsen
drecber hanifee61 Merhaba ben doğduğundan beri ocean 400luk olanı kullanıyorum şuan 3.5 aylık hala devam içeriği temiz olan nadir d vitaminlerinden. Damla olan aparatla vereceksen 3 damla vermelisin diğer aparat yani puf olan aparatla vereceksen 1 puf ağzına sıkman yeterli
tugces09 hanifee61 bizim çocuk doktorumuz motiflor diye bir damla verdi hem probiyotik hem de var içerisinde