metinaras1 Arkadaşlar merhaba oğlum 11bıcuk aylık alt iki dişi çıktı üstler de kaşınıyor gelmek üzere sanırım. Ben oğlumun ölgünlerinde ne yapacağımı bilemiyorum oğlum ilk uykusu 9 11gibi kalkıyor kahvaltı yaptırıyorum eline veriyorum ama hepsini yemek istiyor peynir falan öyle yek başına sevmiyor sonra 2de ikinci uykusuna geçiyor kalkınca 4geliyor çorba veya yoğurt yediriyorum sonra akşam ne yaparsam tavuk falan veriyorum ama ara öğün pek olmuyor. Nasıl yapa bilirim az geliyor bana tabi kahvaltıdan sonra bazen o iki saat içinde pudinğ falan yediriyorum
Eylul301023 metinaras1 bizimde öyle oluyor sabah 7 gibi mama,10 gibi kahvaltı,mama, 2 gibi öğlen yemegi, sonra yine mama, akşam yemeği,mama
Deletedmom_206 metinaras1 İlk uykusuna çok erken yatıyor. Kahvaltıyı geç yapıyor. 3 ana 1 ara öğün + süt olarak ilerlemesi gerekiyor.
1prensesannesi1 metinaras1 benimki 17.5 aylık. 11-12 gibi uyanıyor yumurta yiyor yanında bir iki lokma çikolata yiyor, domates salatalık yiyor biraz. Sonra eline kraker vs alıyor 4-5 gibi uyuyor kalkınca akşam yemeğinde ne yiyorsak istediği kadar ondan yiyor ama iştahlı bi bebek değil mideyi bastorcak kadar yiyor. Biz çay içerken bir iki çerezden veya tatlı pasta bişey yaptıysam ondan yiyor bazen. Akşam 10.30-11 gibi bebe bisküvisi süt muz yapıyorum onu yiyp 12 de yatıyor
imeaeb metinaras1 Hemen hemen aynı yapıyoruz ara öğün verirsem ana öğünü yemiyor benimki hatta günde 3 öğün yiyor aralar yok sayılır
metinaras1 Deletedmom_206 ama hep öyle uyku saati. 6mama içiyor çünkü arkasına kahvaltı yaptıramam ki
Deletedmom_206 metinaras1 Bende mama ile büyüttüm 6-7 de uyanır, mama içer en geç saat 9 da kahvaltısını yapardı. 11 de öğlen uykusuna yatırıyordum
metinaras1 1prensesannesi1 kendi eliyle iye biliyor mu ben ayrı veriyorum ama pek yemiyor karıştırıyorum
1prensesannesi1 metinaras1 tek bişey verdiğimde yiyor ama kaşık vs tutamıyor daha tabi. Ama sert şeyleri mesela domates salatalık şeftali vs bazen şans eseri çatala takıp yiyor, ya da ben çatala batırıp veriyorum kendi yiyor