yaseminoztr Kızlar makarna yiyor musunuz cevremdekiler makarna gaz yapar dedi dogru mu siz yiyor musunuz
Poyrazdemir2 yaseminoztr eğer bebeğin kırkı çıkmamamışsa az ye bebeğin midesine oturur denir çok yemediğimin sürece sorun yok
Snowglobe yaseminoztr kaç aylık oldu bebiş. Çocuğa bağlı her şey. İlk kızımda her şeyi yedim içtim. İkinci kızımda belli başlı şeylerde direk gaz yapıyodu. Ama 3 ay dolduysa çok ta sorun etmeyin derim
Poyrazdemir2 yaseminoztr yiyebilirsin hiç yemesen bu sefer bebek aniden yediğin için de sancılanabilir o yüzden herşeyden ye az az ye ☺️
Snglkargc_0107 yaseminoztr bi dene bisey olmazsa daha fazlasını yersin bugünlük deneme yaparsın ben her yemekten sonra kimyon çayı yapar içerdim gazı alıyor diye öyle yapabilirsin
yaseminoztr Snglkargc_0107 Anladim kimyon cayini nasil yapiyosunuz acaba evde kinkimyonu sicak suya katip demlendintikten sonra suzup mu iciyosunuz
Snglkargc_0107 yaseminoztr evet öyle yapıyorum bir çay kaşığı kimyonu bir çay bardağı suya koyup karıştırıp içiyordum suzmeden bizde cok fayda etti hem gaz konusunda hemde süt arttırma konusunda
Snglkargc_0107 yaseminoztr evet evet yiyodum emziriyorum hala yerim ama tabi kızımın gaz dönemi flan geçti artık