Merhaba annelerım , bebegımın üst dıslerı çürüdüğü ıcın diş hekımımız zırkonyum kaplama onerdı ve genel anestezı altında 5 ay önce zırkonyum kaplama yapıldı . Bebegım bu 5 ay ıcınde 3 defa evde yere dustu ve agzını yere vurdu bu düşler her defasında çıktı . Doktorumuz tekrardan yapıştırdı ama hıc tutmadı her düştüğünde çıktı ve dusmenın etkısıyle diş kemıgı falan kırıldı . Bebegım dün bır daha düştü ve doktor dişi yapıştırdı . Ama yıne tutmadı . Doktor diş protezı (yer tutucu) yapalım dedı . Ama ben tekrardan uyutulmasını hıc ıstemıyorum ancak üst dıslerı gerçekten hıc yok şuan . Zırkonların altındankı süt dıslerı her dusmede kırılmış ufacık bısey var onlarda zaten her geçen gün yıne çürümeye devam edıyor . Sormak ıstedıgım şey diş protezi yaptıran var mı ? Bebegım bu sekılde konuşmayı falan hep peltek olarak ogrenecek . Onun adına çok üzülüyorum . Şuan bıle aynaya bakıp bakıp aglıyo üstte hıc dil görünmüyor çünkü . 😰 daha bebegım bu arada 23 aylık . İlerde kendı dişlerı gelene kadar akranları dalga gecer bılıyorum onun uzulmesını hıc ıstemıyorum . Diş protezi yaptıran var mı acaba lütfen cevap verır mısınız