zerda_arven Kizlar bebeğim dünden beridir hasta şurup verdim burnu akıyor hapsuruyor öksürüyor huysuz napicam 5 ay 18 günlük ilk çocuğum bu arada doktora gitsem şurup verip yollarlar şurup icirdim burnunu açıyorum ama hala ayni
ezgiii12490 zerda_arven benim kide balgam var burnu tıkalı ishal of bebekler hasta olmasın ya doktora goturcem
merveidilakcay zerda_arven ne şurubu verdin canm çok geçmiş olsun belki Bi muayene ederlerdi huysuzsa götür bence ciğerlerini inmeden uygun bi ilaç verirler belki
tostperisi zerda_arven emiyorsa bol bol emzirin sterlinse fısfısla var burnunu daha rahat yıkayıp çekebilirsiniz onlardan alırsanız, ayaklarının altına göğsüne sırtına zeytinyağı sürebilirsiniz ya da bebek vicksi geçmiş olsun 💐
sedefyldrm0106 zerda_arven benimde oğlum 7 aylık hasta dünden beri öksürük burun akıntısı burnu tıkalı. Doktora götürdüm sabah geniz akıntısı var bol bol emzir çok huysuzlanirsa calpol ver sadece dedi ilaç falan yazmadı. Dünden beri bitik haldeyim her yer birbirinde oğlum asla durmuyor büyük oğlum da hasta Allah yardımcımız olsun inşallah
merveidilakcay zerda_arven ağrısı varsa iyi gelmiştir iyi yapmssn benm bebegimde hasta bugün burnu akıyor