sipabeyinannesi merhaba anneler, oğlum 18 günlük. uyumuyor ☹️ ne gece uyuyor doğru düzgün ne gündüz. sarılık geçirdik hala değerimiz 6 larda. uyanmıyor diye korkuyorduk şimdi de uyumuyor diye. sürekli gaz sancısı gibi ayaklarını karnına çekerek huysuzlanıyor çoğu zaman ağlıyor, ağlayarak uyanıyor. ve sürekli emmek istiyor. çişi ve kakası iyi adet olarak. sütüm yetmiyor diye düşünüyordum ama bir memeyi emerken tıkanacak kadar çok çekiyo. geceleri saat başı uyanıyor ağrı ile ve sonra emmek istiyor 🤷🏼♀️ bi tek ben değilimdir herhalde bu durumla savaş veren 🙄
Sltnbl2018 sipabeyinannesi bu durumu bizde geçirdik ayaklarını sıcak tut sıcak su torbası koyabilirsin uzaktan karnına havlu ısıtıp koyabilirsin yakmayacak şekilde sen kimyon kaynatıp içebilirsin karnına zeytinyağı işe masaj yapabilirsin
sipabeyinannesi deletedmom4842 doktoruna söyledim şikayetini ama henüz bişey vermek için erken dedi 🤷🏼♀️
Burcutuna Mağlesef bende aynı durumdayım şuan gece hersaat başı kalkıyor gündüzleri doğru dürüst uyumuyor gaz sancısından sürekli ağlıyor böylelikle mecburen kucağada alışacak gibi geliyor 😢allah sabır versn bize😢
sipabeyinannesi Burcutuna bizimki de omzumda gazını çıkartırken uyuyor gayet güzel yatağına yatırdığım an gözler açılıyor 🙄 kucakta çok mutlu 😥