Aselinannesi0655 Kızlar Ankara’da bana önerebileceğiniz bir çocuk doktoru var mı önceliğim tabii ki devlet hastanesi Üniversite hastanesi olabilir ama asla Şehir hastanesi istemiyorum uygun fiyatlı özeller veya kliniklerde olabilir
crybaby Aselinannesi0655 Ankara Üniversitesi sosyal pediatri de takip ettiriyorum ben ücretsiz ve doktorlar gayet ilgili güzel
onefinemom Aselinannesi0655 TOBB - Levent Şükrü Akgüngör, eğer sigortanız anlaşmalı ise indirim oluyor bayağı yine. Bir bakın isterseniz, çok çok memnunuz
crybaby Aselinannesi0655 yok canım her ay değişiyor ama aynı doktorlar arasında değişiyor eğer normal aylık takip yaptıracaksan tavsiye ederim ama bir rahatsızlık özel bir durumu varsa zor olur sürekli doktor değişikliği
onefinemom Aselinannesi0655 çok ilgili bir doktor gerçekten, her ay anlatır neleri beklememiz gerektiğini vs. Öyle iki bakıp yollamıyor yani. TOBB zaten aile hastanemiz gibi bizim, her bölüme oraya gidiyoruz. Herkes çok igili, temiz güzel de bir hastane
onefinemom Aselinannesi0655 TOBB ETÜ Hastanesi yazabilirsiniz googlea, Armadanın alt tarafında kalıyor. Özel üniversite hastanesi , TOBB üniversitesinin. Sitesinde iletişim numarası var arayıp randevu alabilirsiniz