defnee7_ 15 aylık bebeğim emiyor gece gündüz devamlı emmek istiyor memeyi ağzında tutuyor gece çok kalkıyor 10 dk arayla resmen emip geri yatıyor önerileriniz var mı ne yapabilirim süt içmiyor yemek seçiyor
blgzr_58 defnee7_ kilosu iyiyse memeyi bıraktırabilirsin canım hem sen rahat edersin hem de bebeğin gece uzun uyur
busraecrindefne defnee7_ ayyy benimkide 13 aylik ayni durumu yasiyoruz 2 3 kere kalksa tamam diyecem ama saat basi kalkio emio uyuyo bide uyumadan once tok yatiriyorum acaba acikiyorda onami uyanio diye ama tamamen aliskanlikmis🥴
defnee7_ blgzr_58 kilosu 9 kilo aslında düşük ama sütümle doyacağını zannetmiyorum ek gıdası yok yemek seçiyor ama sağlığı yerinde
merveumayhafsa defnee7_ veriyorum ayağıma alıp sallayıp uyutuyorum sonra işte ne kadar uyursa ama ilk gece emmeyi kesmek gerekiyor muş gerçektende
merveumayhafsa busraecrindefne acıkma değil ben alışkanlık kaç kere denedim ben tokluk olayını dediğim gibi alışkanlıktan hepsi
defnee7_ merveumayhafsa of çok sıkıntı ya bırakmak istiyorum aslında memeyi yara olup duruyor acıyor bakalım