littlefish Kizlar merhaba, Tarhanayi nereden aliyorsunuz acaba? Bebek tarhanasi satan yerler bile icine tuz ekliyor. Hic tuz atmadan yapilan tarhana var mi acaba satin aldiginiz/kullandiginiz?
CaninannesiCemre littlefish Organik gurmem veya Makarna lütfen ’den alabilirsiniz içerikleri tertemiz
zkusagianne littlefish ebebekten aldım ben dışardan kilosu 300 tl istedi ebebekte 67 250 gr galiba güzel bir yer bulsam bende alacağım
3kedili2bebekli littlefish Google de tuzsuz bebek tarhanasi diye arayıp baktınız mı acaba ben kaynanamla yaptım aslında yapımı da basit tuzsuz olduğu için
Dygusen littlefish ben tarhana yapımını çok zor zannetmiştim aşırı kolaymış yani bişey yok bence kendiniz yapın ben evimde yoğurdum ve serdim kuruttum dışardan aldıklarımın tadı bile yoktu
Nikita littlefish makarna lütfenden aldığım tarhanalar hep tuzlu. Kızıma yedirmedim. Geçenlerde kendimize yaptım. Her zaman koyduğum tuz kadar tuz koydum. Unuttum içinde tuz olduğunu. O kadar tuzluydu ki yiyemedik. Normal tarhanada daha az tuz oluyor