Kızlar dün açtığım kreş postu için son kez birşey danışacağım lütfen bu konuda bilgisi ve kaynağı kesin olan anneler bana yardımcı olsun kaç gündür beyni durdu küçücük 2,5 yaşında oğlumun maruz kaldığı şiddet benim bütün yapımı bozdu psikolojim bozuldu ne oldu canı acıdı mı ne yaptılar bilmiyorum hala türlü türlü senaryolar kurup oğluma sarılıp kendime lanet ediyorum nasıl bıraktım diye daha kendini anlatamayan çocuğu. Eşimle bugün kreşte görüntüleri izledik ve herhangi bir sonuca varamadık şuan o izin neden olduğu hala belirlenemedi kayıtlarda bişey yok. Oğlumu okuldan alıyorum. Artık gitmeyecek. Bu süreçte kırtasiye ücreti diye yüklü bir miktar para ödedim. Gece internetten online olarak ödedim saat 00:30 civarı sabahında bu olay oldu. Bu ücretin iadesini talep edeceğim. Kreşe başladığı ilk 2 gün yarım gitti.Toplamda 5 gün tam olmak üzere 7 gün okula gitti. Bu aylık okul ücretinide peşin ödedim. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi çocuğumu benim için büyük ama haberlerde gördüğüm olaylara göre küçük olan bir durumla kurtardığım için şükrediyorum yinede. Darp raporum mevcut. Bu benim okuldan caymam için yeterli bir sebep. Bu olay karşısında koşulsuz iade hakkımı olduğunu düşünüyorum. Keyfi değil çocuğum bir travmaya maruz kaldı . Ve ben olay çözüme kavuşmadığı için artık bu kurumla devam etmek istemiyorum. Aynı gün ödediğim kırtasiye ücretini ve henüz yarım ay bile kreşe gitmemiş çocuğumun aylık kreş ücretinin gitmediği kısmının hesaplanarak iade edilmesini talep ediyorum. Bu konuda haklarım neler nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?