nurzenkin Kızlar kızım 3 yaşına girecek ama kilosu az zayıf ve ne yapsam iştahı açılmıyor.Sizin durumlar nasıl?
neanladinyurdagull nurzenkin benimkide 16 kilo boyu 120 cm normal dedi hemşire kilosuna boyu uzunmuş ama kilo normal ortalamada dedi
limonzeytinmom nurzenkin 15 kg kızım 100 cm. İyi diyorlar kontrollerde. İştahı normal. Ama cok hareketli 🥹
hndathn nurzenkin 42 aylık kızım 14 kilo. Oğlum ilkokul 1e giderken 17 kiloydu.gayet iyi durumda çocuğunuz
glygz haydii kız çocukları daha sakin olur ama balık yağı kullanıyor musunuz biz bir hafta oldu sanki azda olsa yiyor
haydii glygz merhaba Bugün doktora gittik Doktorun verdiği Omega Efa diye başlayan balık saf yağı onerdi bakalım. Hasta birde hepten gitti iştah 😴😷
livanurvealpinannesi61 neanladinyurdagull 3 yaş 16 kilo ortalama da mı dedi. Bizim de 15 kiloydu hemşire fazla bile dedi. 3 yaş 16 çok iyi persentile göre
ppzeynep neanladinyurdagull 3 yaşında 120 cm yaşına göre çok çok uzun. 6 yaş çocuk boyu. 102 cm olmasın o?🤔Maşallah diyeyim. 4,5 yaşındaki oğlumun boyu 113 cm ve persentilde ortalama üstünde. Doktor çok iyi demişti. Anne baba olarak çok uzunsunuz sanırım.
tunasmom1 Ben 2.sinifa giderken 20 kiloydum 🥹 kilo iyi birşey değil boşverin sağlığı yerinde ve değerleri vitaminleri iyiyse gerisi önemli değil. Balık yağı demir d vitamini depoları iyi olsun
nurzenkin limonzeytinmom maşallah 86 cm boy 11.200 de kilosu çıktı.Erken prematüre doğduk acsba ondan kaynakli mi diyorum
haydii livanurvealpinannesi61 işte değil kuzum diğer çocuklara göre oğlum baya önden gidiyor. Sağlıklı olsun ben yıprandım. Artık takmıyorum yerse yesin yemezse yemesin
neanladinyurdagull livanurvealpinannesi61 evet ortalamada dedi internetten de baktım çünkü herkes zayıf diyip duruyor boyu uzun diyorum anlamıyorlar internettede 16.300 Muş ortalama kilo
Bersahefem annekko cnm çocuk gastrolojiye götürmeyi düşündün mü hiç.kilosu az oldugu için doktor çikolatalı süt yazar yani mamalardan .kilosu ve boyu için bayagı fayda eder.eğer marketlerdeki çikolatalı sütleri seviyorsa onu da içer. bi götürmeni tavsiye ederim.
ikra_19 annekko benim kızım da 3 girecek 11 kg kilo almıyor sizin kızınız duzeldimi doktora filan goturdunuz mu
Tugbazk07 İnstagramda hastalanmayan çocuklar sayfası var oradaki atom karışımını yaparsanız çok faydasını görürsünüz geri dönüşler çok iyi haftalık 300-400 gr alıyormuş kullanan çocuklar
annekko nurzenkin doktoranne var instada bi bak kilo aldırma postları var. Benimkinin iştah problemi yok. Argivit ile açıldı kapanmıyor sadece kilo alımı yok. Sağlıklı çok şükür 🙏
limonzeytinmom nurzenkin benım kızım 41. Haftada dogdu. Bnece ondan kaynaklıdır. Birde en büyük etken genetik yapı. Bizde anneanne babaanne dısında kısa kimse yok mesela. Herkes 1.68 üzeri bayanlar erkekler 1.80 üzeri.