melis_t Benim sağlık sorunlarımdan dolayı eşimin bu ameliyatı olması gerekiyor. Eşim biraz çekiniyor ve korkuyor doğal olarak yaptıranlar varsa bilgilendirirse sevinirim ona göre doktor randevusu alacağız çevremizde hiç bu ameliyatı olan yok
biroglanannesii1 melis_t Yani bildiğim kadarıyla bir çocuk sahibi olmak isteseniz tüp bebek yapmak durumunda olursunuz. Doğal yollarla zor olur. Başka çocuk düşünceniz varsa yaptırmamaniz daha doğru.
melis_t biroglanannesii1 Doktorum kesin olarak önlem almamızı asla bir gebelik oluşmamasını söyledi.. benim sağlığım açısından riske giriyor kendim korunma yöntemlerini kullanamıyorum hastalık izin vermiyor eşim de prezervatif asla kullanmıyor bu yolu tercih etmek zorundayız
biroglanannesii1 melis_t Kararinizda netseniz yaptırın o zaman asla başka çocuk istemiyorum diyorsanız evet en iyi korunma yöntemi olacaktır.
melis_t biroglanannesii1 çocuk söz konusu bile olamaz dediğim gibi sağlık sorunları var ama sanırım yaptıran bulamayacağım gibi 😕 daha önce yaptırmış birilerinden neler yaşadıklarını bu süreci öğrenmek isterim
Maviorkide Bi tanıdığım oldu hiç çocuğu yoktu çocuk istemiyorum dedi yaptırdı iyileşme süreci 1 2 gün sürdü