Tuchee Kizlar iyi akşamlar . Fiyatı Orta seviyede önerebilecek akıllı saat tavsıyenız var mi özellikle arama ve spor için kullanacağım . Ne gibi özellikler önemli saatte . Tavsıye edebilcegınz modeller var mi acaba
Manyo Tuchee Apple kullandığım saat. Se modeli. Aramalar ve spor için gayet yeterli oluyor. Üst modellerine gerek yok.
Alerjikrinit Tuchee telefonun ne? Ben xiaomi mağazasından iminiki aldım. Ama bazı özellikleri İphone ekarte etmiş 😒 basit bir şey öyle aman aman değil ben derste acil mesaj arama gelirse diye takıyorum oğlum kreşe başladığı için telefonu elime almak istemiyorum derste. İşimi görüyor
Manyo Tuchee Adımsayar, Gps, Uyku takibi, Nabız Sensörü, Sesli görüşme özellikleri var. Suya ve toza dayanıklı. Şarj durumu kullanıma göre değişir. Ben sürekli olarak kullanıyorum. Bir gün gidiyor.
nilsunthmz Xiaomi’nin akıllı saatleri apple a göre çok çok daha uygun ve gayette güzeller. Eşim kullanıyor çok memnun. Apple dan tek farkı mesaj yanıtlama özelliği olmaması, onun harici tüm özellikleri var. Ayrıca ios uyumlu olduğu için iphonelarla kullanılabiliyor. Tavaiye ederim
Alerjikrinit Tuchee yani Apple Watch olsa ne fark olurdu bilmiyorum çok aman aman değil ama idare ediyor beni. Fiyatı çok düşük bir şeydi zaten