Pinkgold Merhaba Anneler Benim oğlum 1 yaşında uyku düzeni normal şekilde şöyle bişeyimiz var 4 gündür öğle uykusundan sonra 2 saat sonra ben şekerleme uykusu yaptırıyordum ama bu 4 gündür uyumuyor istemiyor bende artık uyutmuyorum siz nasıl ilerliyorsunuz acaba ? Uykular nasıl sizin bebeklerde
alptugun_annesii Pinkgold benim oğlumda 14 aylık oda yaklaşık 1 aydır tek uyku yapıyor. Öğlen yatıyor 2 saat felan uyuyor akşamda 9 gibi uyku hazırlığına geçmiş oluyoruz
deniz7416 Pinkgold oğlum 14 aylık sabah 9 10 arası uyaniyor 12.30 13 arası ilk uykusunu yapıyor bir yada bir buçuk saat sürüyor akşam üstü 4.30 5 gibi bı uyku daha uyuyor oda 1 saat falan sürüyor gecede 9.30 da banyo yapıp uykuya hazırlaniyoruz uyuması 10 10.30 u buluyor bu saatler yarım saat ileri yada geri olabiliyor günlük rutine göre ama genel düzenimiz bu. Benim oğlumun uyku düzeni bozulunca direk istahina yansıyor uykusuna doymazsa yemek yemiyor o yüzden mümkün oldukça dikkag ediyorum uykusuna
boranenis 11 aylıktan beri tek uyku yapıyor şuan 14 aylık olacak. 2. Uykuyu uyumak istemiyordu uyusada geç saate kalıyordu akşam uykuları bence bebeğiniz hazır tek uykuya geçin
cebrayilzade Benim oğlum 19 aylık, sabahları 7-8 gibi uyanır oylen 1.2.3 gibi uyur, öğleden sonra 5.6 gibi tekrar uyur, 21:30 ,22:00 gibide gece uykusuna başlarız,ama tabi bazı zamanlarda değişiklik oluyor.