ponciktugra Kizlar hamuru aksamdan yogursam mayali hamur sabaha kadar bisey olurmu sabah erken saat icin lazimda mayalanmasini beklemiyim dedim
Oli ponciktugra masmavi3 mutfakta hesabi hem YouTube hemde insta da sayfasi var. O pohaca hamurunu aksamdan yogurup buzdolabına koyuyor. Sabah yapiyor. Asamalarina o sayfaya bakabilir siniz
mondecaidensecmeler ponciktugra ben sabaha kadar disarda tutuyorum hatta bazen öğlen sıcağında bile kalıyor bişey olmuyor ama siz bilirsiniz
tubasd ponciktugra biraz mayalandir dışarda yatmaya yakın yada 40 50 dknsonra dolaba koy sabahta erken çıkar ısınsın bişey olamaz biiznillah
Mommyhann ponciktugra misafirm geliceği zaman akşamdan poğçamı yapar mayalar buzdolabına atar sabaha yaparım hiçte bişey olmadı çok şükür 🙃
ponciktugra Mommyhann canim hemen yogurup dolaba koyayim yoksa mayalandiktan sonra mi dolaba koyayim acaba
Mommyhann ponciktugra vaktiniz varsa eğer ağzını kapatın yarım saat bi saat dursun dışarda dolaba koyun vaktniz yoksa direk dolabada koyabilirsin
suheyla92 ponciktugra disarda kabardiktan sonra agzini kapatip dolaba koyun ama sabah cikarinca ilimasini bekleyin yoksa iyi kabarmiyor bir de tepsi mayasi da bekleyin