aylizinannesiiii Kızlar telefona güncelleme geldi İOS 18 yükledik ve inanılmaz donmaya ısınmaya başladı sizlerde böyle olan var mı çoğu kişi donma ısınma diye yazmış internette sizlerde nasıl
aylizinannesiiii yagmurkokusu_ sizde mi güncelleme yaptınız ben çok pişman oldum 17 iken böyle değildi telefonum iPhone 13 ama sanki en eski telefon gibi oldu donuyor ateş gibi ısınıyor
_YanakReisinAnnesii aylizinannesiiii şimdi bu posttan görüp baktım güncelleme gelmiş ama yapmaya da korkuyorum bir tık şuan 😂 benimki de 13
aylizinannesiiii _YanakReisinAnnesii bence yapmayın çok pişman oldum ya o kadar ısınıyor ki donuyor klavye bir saat yazmaya çalışıyorum inşallah düzeltme güncellemesi alır
_YanakReisinAnnesii aylizinannesiiii sanırım şimdilik yapmıycam. Pil sağlığınız nasıl acaba? Benim ki şubatta 1 yıl olacak 95 e düştü. Ve düşmesi de 2 ay içinde bir an da tek tek oldu normal mi ki 🤷🏻♀️
aylizinannesiiii _YanakReisinAnnesii evet benimde 97 ye düştü hemde peş peşe şok oldum beş ay oldu alalı
Iremylcnkya07 aylizinannesiiii zaten iyileştirme gelir çok bekletmezler genelde hemen geliyor sorun olduğu için
_YanakReisinAnnesii aylizinannesiiii benim ilk 7-8 ay düşmemişti hiç sonra patır patır gitti sağlık 😂
aylizinannesiiii _YanakReisinAnnesii ay benim ilk aldığımda şakır şakır su gibi gitti şok oldum android mi alsaydım diye biraz şok içinde alıştım telefona 😂😂😂
yagmurkokusu_ aylizinannesiiii burada konuştuk aslında bir telefon mevzusu vardı oraya yazmıştım ısınma oluyor diye belki size denk gelmemiştir.
_YanakReisinAnnesii aylizinannesiiii pembe iphonelı seni hatırlıyorum 😂😂 arada bende pişman olmuyor değilim 🥲iphone alınca hiçbir derdim düzelmedi shshshsh