Akcakizzzz Kızım 22 aylik hala emziriyorum ve geceleri sürekli uyanıyoruz artık emzirmeyi bıraktırmak istiyorum Meme ne sirke sür diyen de oldu sizce zararlı mı
Adasenay Akcakizzzz bende 21 aylık bıraktırdım kademeli denedim olmadı maalesef .Sabır taşı sürdüm o yüzden 15 gün oldu bırakalı .Çok zorlanmadık ilk bir hafta biraz zor geçti sonra toparladık
Meri-Mel Akcakizzzz Benim kızım da 22 ay 12 günlük ben de düşünüyorum fakat nasıl olacak bilmiyorum x😞
mrvmrtglc1 Akcakizzzz 21 aylıkken bıraktı ama ben 18. Aydan itibaren azaltmaya başlamıştım, en son gece kalktığında emiyordu onu da kendi bıraktı
tikitak Edanurmehmet benim kızım suan20 aylık bende 21 aylık olunca biraktirmayj düşünüyorum .ne yiyor ne içiyor .devam sütü yada inek sütü falan kullanıyor musunuz
Adasenay tekbasimabakiyorum ilk gece uyumak istemedi babasını istedi konuştuk sarıldık salladık uyudu .2. Gece biraz daha zordu sinirlendi meme ememeyince su falan kabul etmedi .1 hafta içerisinde alıştı .Ama hala anne seveceğim diyip öpüyor memeyi sonra kapatıyor .
Edanurmehmet tikitak ilk kestiğimde gece kalktığında bi bardak devam sütü içiyodu bu birkaç gün sürdü şimdi gün içerisinde. Normal yemeklerden yiyo bazen süt felan veriyorum o iekilde yani
Akcakizzzz Meri-Mel ben de o kadar çok yoruldum ki uykusuzluktan ölüyorum o yüzden sabır taşı alana kadar sirke denemek istiyorum
Edanurmehmet Adakusss Aktarlarda bulunuyo kömür gibi bi taş Alıyosunuz az niiey ılık suyla eritip meme ucuna sürüp çocuğu emzirin çpcuk onun tadından tiksinecektir zaten ben bi kere sürdüm kızım bidaha istemedi gösteriyorum em diye hayır diye kafa sallıyor
tekbasimabakiyorum Adasenay bir kere denedim ben, 2,5 saat durmadan ağladı, hiçbir şekilde sakinleştiremedim. Öyle bir durumda kararlı olmak gerekiyor sanırım
Adasenay tekbasimabakiyorum bizim ağlamalar o kadar uzun sürmedi hemen sakinleştirebildik her çocuğun mizacı farklı tabiki
Tugcceknr 17 aylık memeden kesmek için erken mi geceleri meme ağzında uyuyor beraber uyuyoruz gündüzde sürekli memede 😌