Mom098 Normalde yağlı citliydim ama doğumdan sonra cildim çok kurudu. Bayadır fondöten BB kullanmıyorum. Kuru ciltler için fondöten BB önerir misiniz?
yagmurkokusu_ Bence cilt bakımı yapmalısınız. Size iyi gelen yüzünüze iyi gelen ürünler kullanmalısınız.
yagmurkokusu_ Mom098 maru derm ürünlerini denediniz mi ? Missha yı da çok öneriyorlar veya kırmızı peeling ben yüzü eskittiğini düşünüyorum bb cc vb ürünlerin.
birperikizi Ay ben de kuru cilt tipine sahip biriyim ve kış geliyor bana yine kabus olacak. Bende burada bekleyeyim belki bakim önerisi olan olur. Ama direkt ürün ismiyle. Öyle çok bakim yapabilen biri değilim
Mom098 birperikizi merhaba az önce bi arkadaşım kuru ciltli maru derm clasy pembe maskesini atmış. Haftada bir yapıyormuş çok iyi geliyormuş
yagmurkokusu_ Mom098 aynen maru derm ürünleri çok güzel yüz yıkama jelini kullanıyorum toniğini ekstra serumlarını da düzenli yapıyorum cilt bakımına da gidiyorum hafif lekeli bir cildim var hedefim porselen bebek gibi olmak 😂
Mom098 birperikizi https://www.watsons.com.tr//maruderm-salisilik-asit-cay-agaci-yagi-kil-maskesi-105-ml/p/BP_1392090 💝💝💝
serendipity16 Mom098 bende kuru ciltliyim wet n wild dewy fondöteni öneririm üzerinde dewy yazacak ona dikkat edin normal olanı değil