elifbiliz Merhaba hanımlar . Daha 12 günlük anneyim. İki memeden de sütüm geliyor ama sağda fındık kadar bı şişlik var. Birkaç yerde okudum , sıcak suda tarak , sıcak havlu sonrası emzirme vs vs geçmiyor . Birtek beyaz lahani yapmadım . Yardımcı olurmusunuz
zehrababy elifbiliz geçen gün aynısını yaşadım yumurta kadar şişmişti mememin şekli değişti artık. Süt kanalların tıkanmış büyük ihtimalle. YouTube den izlediğim bütün videolardan yola çıkarak şunları yaptım ve fayda gördüm sana da tavsiye ederim. İlk olarak ya duş alarak ya da sıcak havluyla memeyi yumuşatıyor ısıtıyoruz. Daha sonra bebek yağı veya zeytinyağı ile şişlik olan bölgeyi ve tüm memeyi bastıra bastıra masaj yapıyoruz. Bir saat falan sürüyordu benim masaj yapmam Daha sonra sağım yapıyordum sonra üstüme emziriyordum ya da tam tersi. Bu işlemler bitince de buzla ovalıyordum ki genişleyen süt kanalları küçüldü yeniden çok süt üretimi olmasın. Bu işlemleri günde 3 kez sabırla yaptım 2 güne tamamen düzeldi. Sağma makinesine süt gelmiyorsa elle sağmayı dene. YouTube de sağım videoları var. Şimdiden geçmiş olsun inşallah fayda görürsün. Ben ne yaptıysam işe yaramadı en son bu anlattıklarım sayesinde düzeldim
Bsmdg 3 gündür büyük büyük bezeler var bende. Sağımla süt gelmiyor. Sıcak su fayda etmiyor. Bebeğimi tersten emziriyorum. Onuda burda tavsiye etmişlerdi. Sadece o iyi geliyor bana