Tesekkur Tugba03 dikkatli okursaniz versin emsin demedim kadinin bide boyle dusunebilecegimi soyledim iyi dusunun kin beslemeyin dedim ama iyilik meshebinizde yok artik 😏
Ironsides Gof Gof eltine soyle nikahlari trhlikeye girmis esiyle dusmus bile olabilir Lanet olasi cirkef kaynanada soyle ogluyla toru.unu sutt kardes yapmis edepsiz igrenc kadin cok sinirlendim dinden imandanda mi habersiz ya bu tarz insanlari anlamiyorum Emzirince ne oluyomus basi gogemi eriyo o pis nefsini mi doyuruyo ya sen kaynanan olacak cahile soyle emzirirse kocanlq cocugun sut kardes olur Allah korusun nikah duser
Tugba03 Gof bu durumu normalleştirme lütfen, ne demek memesini vermek! Akıl sağlığından ahlakından şüphe et bu insanın. Bu bir sapıklık başka birşey değil anlatabiliyor muyum? Normalleştirmesinler bu durumu, hiç kimse !
Ironsides Ekah2207 bir kadin 60 yasinda da olsa beynini göğsünü uyarirsa isterse sutu gelebilir Nerden biliyoruz o pis kadininda gelmedigini Dinen dogru degil ne diye memesini tikiyo torununun ağzına bu ne igrenclik kimin midesi alir bunu
Ekah2207 Ironsides kime göre neye göre süt geliyor o tartışılır elle tutulur bilimsel bir bilgi var mı ben hiç öyle bir şey duymadım.. ayrıca bilmeden insanları yanlışa yönlendirmemek lazım.. kaldı ki o kadından süt gelmiş olsun süt kardeş olmaları için iki yaşını geçmemiş olması lazım. Koca adamla bebek nasıl süt kardeş olacak! Azıcık ilmihal okumakta fayda var gelenek haline gelmiş her şeyi islamiyete bağlamak vebaldir.
Deletedmom814 ben direk o saclarini tuttugum gibi kafasini yere yapistirip kivilcim yapardum cikan atesiylede sigarami yakardim. benim kaynanamin oyle bise yapmaya götü yemez bebegimi bile almaya cekinir benden izin alır. ama oyle bisey olsa yemin ediyorum azraili olup boynuna binerdim. suan bile sinirlendim döverdim kimse bi allahin kulu onu alamazdi elimden
Yorgunanne07 Gof sinirden olurdum tepkimide gösterirdim sanırım kı çok da sakın biriyim her yaptığını yutarim ama bunu yutmam sanırm.
Ironsides Tesekkur cok net ki o kadinin gogsunden sut gelirse ki kadin yeterki uyarsin kac yasinda olursa olsun sut gelebilir ogluyla torununu sut kardes yapar boylelikle nikahlari duser geliniyle oglunun bilmem anlatabildim mi Normallestirebilecek empati yapacak duyar kasilacak bi mesele degil Emzirmeyi ozluyosa gitsin kendi dogursun Zihniyete bak!
Efemoloji Ironsides nikah dini açıdan önceki çocukları asla kaplamaz. Bilmediğiniz şeyler hakkında nikah düşer gibi fetvalar vermeyin şirk koşmaya giriyor bu tavrınız
Tesekkur Ironsides ben emsin demedim bide boyle dusunun dedim kinden nefretten uzak cok zor degil iyilik dolu zihniyet yoksa tabi kardes olmasinlar
Yakar Gof ayy ya benim kaynanam bazen vermeye çalışıyor ve ben delleniyorum hoşuma gitmiyor ama bir şey de diyemiyorum
Ironsides Yakar soyle esinle çocuğun sut kardes olabilir piz zihniyetini kendine saklasin nikahin duser yapmasin denemesin..
Ironsides Hatice_mirac_miray baba ogul sut kardes olmus olabilirler olaya bak😳kaynanan olacak cahil manyagi bu konuda bilgilendirirmisin
Hatice_mirac_miray Ironsides gogusunden sutmu gelioki kac yasina gelmis 🤭oglum almadi tabi ama cok sinirlendim bunu yapmasi bile aptalca 🙄
Cosmosmom Gof normalde hiç böyle kötü yorum yapmAm ama böyle bir şey başıma gelse bir daha çocuğumu baktırmam uzun sürede görüşmem içimden geçen direkt yolarım oldu
Yakar Ironsides allahtan oğlum emiyor daha küçük benden başkasını kabul etmiyor kaynanam deniyor ama gene düşer mi nikah
Ironsides Efemoloji bilirkisiymissinizde.. sizin haddiniz mi bana boyle ithamlarda bulunmak Lafiniz nereye gidiyo ne demek o sirk kosmakla ilgisi nedir okudugunuzu anlamiyomusunuz siz? Anlamamaniz gereken sekilde anlamissiniz ben cocuk ve baba sut kardes olursa bu durumda nikah gecerliligi sorgulanir diyorum En basiti abdest alınışının bile mezheplere bolunen bircok anlami bozulma riskleri var ayri ayri her mezhebe gore bile ayri B en im yetistidigim yerde bu.boyle anlatilir buyuklerim,ilim sahibi kisiler soyler ve ogrendigim kismiyla aktardigim sey icin HÂŞÂ ŞİRK KOŞMAKTAN BAHSEDİYOSUNUZ Ben bilgim dahilinde olan bisey icin yorum yapiyorum pardon fetva falan veriyomusum! Siz kimsiniz ?
Efemoloji Gof yeğenim olduğunda bende de bu duygu oluştu. Kayınvalide değil kendi annem bile emermi acaba bebeğin benide gibi konuşmalar yaptı bana. Çok katı yargılarınız var. İlerde sizinde torun torbanız olacak inşallah 🤯
Deletedmom814 Efemoloji Ya allah askina bence bizim katı yargılarımız yok sizin cok gevşek yargılarınız var. Kimsenin cocugunu emzirmek kimseye düsmemiş. siz emziresiniz diye mi dogurmus annesi onu. Ayip degil mi bence bu dusuncenin akıldan geçmesi bile cok utanç verici. Yenidogan bebegin anne gogsune kokusuna ihtiyaci vardir halanin teyzenin babaannein anneannenin memesine degil. Bunu yapan ve aklindan geçirense çok aciz ve basit kiskanc insandır. Allah kimseye boyle insanlardan vermesin lakin dayanilacak gibi değil çünkü.
bossbabysmom Efemoloji asla torunuma mememj vermem ya bu nasl zihniyet nasl igrenç birşey.. ben ilk defan duydum ve gerckten bazı adet yazan yorumlara şaşkınlk içerisindeym
Rhk01 iki-bal-kiz-annesi emzirmesi rezalet bişe ama nikah falan düşmez uydurma bunlar.. süt kardeş olması için emen bebeğin 2 yaş ve altı olması ve etine et katacak kadar yani doyacağı kadar emmesi gerekiyor..