Gof Kayınvalideniz siz işe gidince yalancı meme niyetine göğsünü sizden habersiz bebeğe verse ne yapardınız ?
esmayenice off sinir bozucu gerçekten yaa bu neyin kafası kızardım çıldırırdım heralde ben olsam yapmam öyle bişey nihyet ya susturmak için de yapılmaz ne kafayla yapıyorlar bunu çok duyuyorum
Elifum Gof Allahım ya daha doymamış mı emzirmeye niye böyle bişeye gereksinim duyarlar ki.. Açıkcası benim kaynanam da yanımda denedi ama emzirmek için değil acaba alacak mı almıyacak mı diye kendi annemde yaptı bunu kızım ikisininkini de almamıştı... Ama cidden neyin kafası bu
Burcukaran Elifum sanki seninki çok mu normal. Bu senin dediğinde Bana göre ters neden deniyorlar amaç ne yani.
Emine071 Gof almaz ki canım benim görümcem alcak mı DİE denedi almadı süt kokusu yoksa almaz DİE biliyom
GameProMom Benim arkadaşım genel anestezi ile sezaryen oldu , kendisi daha uyanmadan bebeği odaya getirmişler ve kayınvalidesi kendi göğsünü vermiş (adet diyerek) uyanıp öğrendiğinde büyük olay çıkmıştı hastanede ,
Nur06 GameProMom yaaa çok kötü cahil insanlar bende böyle hikayeler çok okmş dinlemiştim doktoruma demiştim bebeği yanımdan ayırmayın sakın diye beraber çıkmştk odamıza braz üşüdü ama napım aklım kalmadı en azından
AlpOzlem11 GameProMom Allah onu kahretsin ne biçim iğrenç insanlar var vicdansız pislik kadın. Anne karnından daha yeni çıkmış yavrucak annesinin kokusunu memesini arayan yeni doğmuş yavruya Bile bunu yapıyolar . benim arkadaşıma da yapmıştı kaynanası kız sezeryanlı haliyle ayağa kalkmış yıkmış ortalığı rezil etmiş dövmekten beter etmiş kadını kaynanası utancından evlerine gelememişti aylarca
gayeceee Gof sapık mı o ya!!! Evini başına indiririm ne demek bebeğimi emzirmek nasıl bir düşünce yapısı bu!! Çocuğunuzu kesinlikle emanet etmeyin
mikelenjelo35 Gof memelerini keser köpeklere atardım.bebim gözümde bu bebeği cinsel istismar bunu kim yaparsa elimden alamaz kimse.