Gulben1234 Merhaba anneler oğlum 3 bucuk aylık kakasını 4 5 günde bir yapıyor bazen fitil atmamla yapıyor cok huzursuz oluyor yapmadıgı zamanlar bagırsak tembelliği için ne yapmam gerekiyor
asyanm Gulben1234 mama kullanıyor mu yoksa sadece anne sütü mü alıyor fitile alistirmasaniz daha iyi olur hem sizin için hem de onun bağırsakları için
Blnmyndnklm Gulben1234 merhabalar fitil verirseniz tembellik daha da artar 3-5 gun o aydaki bebek icin fazla değil bebekler icin kaka masaji var youtubeda ordn izleyip onu yapablrsuniz bide kendinizde kabiz olmamaya dikkat edin ona geçiyodr zeytinyaği da ise yariyo mamasina katablrsnz
Gulben1234 asyanm asyanm her ikisini de alıyor ama bu aralar mamayı azalttı içmek istemiyor çok fazla
asyanm Gulben1234 5 gün çok uzun bir süre değil ama gaz sancıları da oluyorsa zor geçebilir şuan bağırsakları tam bir faaliyet gösteremiyor zamanla düzene girecektir zorunlu kalmadıkça kendisi çıkarırsa daha iyi olur fitile alismasin benim tavsiyem. Tez zamanda şifa bulsun 🌸
Blnmyndnklm Gulben1234 benim bebegimde o aylarda oyleydi bende bi kac defa fitil vermistm sonra arastrdm baya fitili biraktm daha hic vermedm bi kac haftaya duzeldi kaka masajini bol bol yaptim karnina ondan sonra hemencik yapiyody zten