momandad_16 Arkadaşlar sürekli pantolon almaktan yıldım artık bana kaliteli ağ kısmı hemen yırtılmayan bi pantolon önerirmisiniz 46 beden giyiyorum sürtünmeden dolayı sürekli ağ kısmı yırtılıyor H&M nasıl acaba ordan alan varmı hiç
Storymoon momandad_16 bnmkikerde gidiyor ağ kısmından maviden alıyorum lcw den alıyorum en iyisi levis 501 modeli
Birerkekannesi_ momandad_16 H&M kullanıyorum 2-3 yıl olmuştur severek giydiğim bir pantolonum var. Gayet sağlam. Hatta beğenirseniz vintage mom jean.
momandad_16 Birerkekannesi_ H&M in beden skalasını çözemedim açıkçası ya normalde 46 giyiyorum ordanda normal 46 alabilirmiyim online alıcam yakınlarda mağzası yok
Birerkekannesi_ momandad_16 bir de mavinin kalıpları olursa güzel. Ben zayıf olduğum için kalıpları uymuyor.
ArvenMom momandad_16 yurt dışında olduğum için modeller farklı olabilir lives internet online sitesinden bakabilirsin hangi avmler de var gidip görür denersin canım
Birerkekannesi_ momandad_16 benim genelde bedenlerim uyuyor 25-26 giyiyorum kalıplarına göre değişiyor ama mavi için bir şey diyemem büyük beden olayını da bilemiyorum. 🤷♀️