Helincik Selamlar, Ye hamileyim. İlkinde cinsyet partisi yapmıştık çok heyecanlıydı ve çok eğlenmiştik. 2. De de bunu düşündük aama şapşal doktorum daha 1 dk geçmeden tam emin olmamakla birlikte galiba kız gelecek dedi 😒 hocam biz parti yapacaktık. Kesin mi dedim hemen kıvırdı. Sata göre 10+5 ultrasona göre 11+1 ama tam hatırlamadığım adet tarihime göre 9+5. (Sata göre dememein sebebi tam hatırlamadığım için ortalama bi gün söylemiştim) Eşim yoktu allahtan yanımda. Erkek olsa belli olurdu di mi dedim. Yo belki küçüktür bs falan dedi. 11. Haftada cinsiyet öğrenen ve tutan oldu mu?
askbebegimmbenim Helincik 11+5 de öğrendik bizde parti yaptığımız için kağıda yazdirdik o gün yüzde 70 dedi oğlum oldu.
Babakaderimizbuymus Helincik benimki de öyle 11. Haftada gittik canım erkek bu dedi sonra durdu aaa cinsiyet partisi yapacak mıydınız direkt söyledim ama hahahah dedi 🙄 yapmayacaktım aslında ama yapadabilirdim yani ve tuttu erkek doğdu😂😂
Tuana__mohammady Helincik ben tam 12 haftamda öğrenmiştim kız dedi doktor kızım oldu🧿 sağlıkla gelsin bebişin
Hanabii 12+1’de öğrendik. Bizde parti yapacağımız için kağıda yazdırdık. %70 dedi ama parti için biraz daha bekleyelim dedi. Ben dayanadım tabii iki gün sonra yaptık. Kız demişti kızım oldu.
Tubanurrr Helincik eşiniz yoksa hiç söylemeyin yapın parti ne olacak maksat eğlenmek değil mi bilmiyormuş gibi sevinin sonuçta cinsiyet farketmez kızda olsa oğlan da olsa aynı sevineceksiniz
Helincik Tubanurrr öyle yapcam :)) eşim içime kız doğuyor dedi :) aslında o bir de oğlu olsun istedi kesin doğal olarak ama zaten sürpriz bi bebek o her halükarda çok mutlu :))
lceLady Helincik 11.haftada net bir şekilde söylemişti evet dediği gibide oldu Doktorunu bulmak lazım anlamayan da oluyor
Helincik :)))) haha yorumlarda hiç yanılan da yok. Demek ki ikinci kızım olacak ve çoook mutluyum ama hani keşke partide öğrenseydim ben de dedim. O yüzden kesin tuttu mu diye sordum size. Yoksa erkek kız fark etmiyor ama gönlüm kızdan yanaydı :)
suheyla92 Helincik tutmayabilir bana kiz dendi kacinci haftada hatirlamiyorum 15.haftada erkek olduğunu ogrendik
Helincik suheyla92 aa erkek erken gösterir güyya. İlginç. Sürekli turşu yiyorum deli gibi. İlkinde mide bulantısından yemek bile yemiyordum halbuki. Bakalım
suheyla92 Helincik valla ben agzima tatli koyamuyorum midemi kaldiriyodu dusuncesi bile ki normalde cok severim ama erkek oldu bakmayin siz 😂
Kayraaa59 Helincik bence güvenme. Bana 11. Haftada %70 kız dedi, 15. Haftada %100 erkek. Oğlum 2 buçuk yaşında 😂
Udu Helincik bizim tam 11. Haftada belli olmuştu aksi cikarsa tum masraflari benden demişti doktorumuz 🙃
Helincik Udu alla alla benim kesin kız o zaman bence. Çünkü renkli gösterdi bebek direk bize karşıydı. Çıkıklık yoktu gerçekten :)