ikiaslanannesi Mesela benimki bağırarak uyuyor. Yani salladigimda uykuya dalana kadar bağırıyor 🙄 Sizin bebişlerin var mı garip huyları yoksa benimkiler mi bozuldu 😂
biraskhikayesi ikiaslanannesi Abisi onunla oynamadığı zamanlar çocuğumun başına gelmeyen kalmıyor. Çıkıyor üstüne tepiniyor resmen. İlla oynayacak 😂
yo_ca697 ikiaslanannesi kendini kedi sanıyor yemeği de avuç içinde ver diyor suyu kedi gibi içmeye çalışıyor tam bir kedi hastası 😀
3kedili2bebekli ikiaslanannesi kızım oynarken 10 saniyede bir kucağıma çıkıp sonra oyuna geri dönüyor 10 saniye sonra bir daha kucak sonra bir daha oyun bir daha kucak bir daha oyun diye bir döngüsü var 1 aydır yanından ayirmiyor beni süs köpeği gibiyim 😂 oğlum muthistir kendi kendine oynar baya ama oynarken sürekli canını yakacak bir şey bulur gözünün önündeki duvara bodoslama emekleyerek dalar ağlar sürekli 😂
ikiaslanannesi 3kedili2bebekli gözünün önündeki duvara bodoslama emekleyerek dalar ağlar sürekli 😂 Buna çok güldüm ya benim oğlum da öyle 🤗😂😂
Esranill İkizlerimden biri evin neresinde olursa olsun o an ne oyun oynarsa oynasın süpürgeyi açtığımda gelir düğmesini basıp kapatır gider sebebini çözemedim.50 kere açarım 50 kez olduğu yerden gelir kapatır gider😂🤷🏻♀️