meteli Anneler merhaba Oğlum beş ay onbir günlük doktor ayaklarının üzerine bastırmaya başla diyor ama biz Bacaklarımızı kırıyoruz normal mi sizde nasıl yasa nasıldı
suheyla92 meteli oglum dogdugundan beri basabiliyor dimdik siz hiç mi denemediniz. Su an 6 aylik saglam basiyor bastirip dışarıyı izliyoruz pencereden bikac dk
meteli suheyla92 yok hiç bastırmadım doktor da dört ay kontrolünde bastırma dedi beş ayken bas dedi yeni başladık
suheyla92 meteli Aslında bebekler yapabildiği her şeyi yapmalı Çünkü aniden başlattığımızda alışamıyorlar sonra biz de panik oluyoruz kısa kısa her şeyi yapabiliyorlarsa yapmalılar
Gul-42 meteli benım oglum 3 yasında ama o donemde hıc oyle bırsey demedı valla yanı eskı vıdıolara baktım 5 aylıkken bastırmaya baslamısım kendım
aybukerd 6 aylık kızım hala basmıyo. Bence yapamadıklarından değil de yapmak istemediklerinden böyle oluyo 😁bir iki saniye bastığı zaman ayyy falan diyince hemen kırıyo bacaklarını gülmeye başlıyo
meteli aybukerd evet oğlumda kırıyor ama ben yeni yaptırmaya başladım bakalım zamanla yapacaktır her bebek farklı 🥹☺️
ezgiii12490 Benim kız 1 ayliktan beri basıyor ama doktor bastır falan demedi kayinvalidem denettirdi şimdide ben tutuyorum elinden adım atıyor