asli08 Kızlar bebeğim 27 günlük aksam ezanından sonra yıkanmaz dedikleri için hep gunduz yıkıyorum sonra guzel uyuyor ama gece uyumuyor bugun aksam yıkayıp yatırmak istiyorum sizzw bisey olur mu
elisa2705 asli08 Ay canım ya smdiden böle seylere takılırsan cok sorun yaşarsın sabah aksam vakit farketmezsizin bol bol yıkaa😃
askbebegimmbenim asli08 ben göbek bağı düştükten sonra düzenli olarak uyumadan önce yikiyordum 10 aylık oldu hala o şekilde devam ediyorum hem rahat uyuyor hem alıştı. Bence çok takılma. Uyutmadan önce yıka bakımını yap yatır mis gibi uyusun
aaslanbeyy Neden bilmiyorum bizde 40 gün akşam yıkamadık , çamaşırlarını dışarı asmadık 🙂 .. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
3kedili2bebekli asli08 kaynanamda aynısını diyordu bir gece oğlum kolik atağına girince gece 1 de kendi yıkadı hiç bir şey olmuyor doğdu doğalı akşam yıkarım ben 😂
3kedili2bebekli asli08 evet duş masaj sonra kiraz çekirdeği kemeri 1 saat sonra yine masaj sonra kemeri geri takip yatiriyordum mis gibi uyuyordu
ASnowflake asli08 kim diyor neye göre diyor ? Kuranda mı yazıyor ben daha önce böyle bişey hiç duymadım bebeğimide hep akşam yıkarım valla bir saat önce yıkadım şimdide uyuttum mis Gibi ohhh çok ilginç şeyler çıkartıyor bu insanlar 😁
Birerkekannesi_ asli08 ben bebeğimi 1 haftalıkken yıkadım valla saatlere de dikkat etmedim. Akşam daha rahat ediyordu sonra günde 2 defaya çıkardık mis gibi de uyuyordu.
asli08 Tamm kızlar bende inanmıyorum isye ama kaynanam söylüyor etraftaki insanlar söylüyor bu Sefer eşimde aksam yikama diyor