sari_papatya Kızlar 1,5 yaşındaki kızım için tulum arayışındayım havalar soğudu üzerini örttüğüm an uyanıyor kaç tog almalıyım kış için hangi markayı önerirsiniz hiç bir bilgim yok bu konuda
Betelgeuse_ sari_papatya tog değerine göre alacaksınız. Şehrin ve evinizin ve ısısına göre degisir. Ben kışın 2,5-3 tog arası kullaniyorum. İlkbahar sanbahar mevsimlerinde de togsuz pamuklu uyku tulumları kullanıyorum. Sürekli sırtını kontrol ederim elimle. Eğer soğuksa usuyordur iliksa veya sıcaksa tamamdır. Terlemedigi sürece sorun yok
yonatmehtap Canım öncelikle bulunduğun yer önemli şehir olarak soğuk yerdemisin. Isınma türü nedir ona göre önerebiliriz
yonatmehtap Mesela 0.2/0.3 tog pike 1 Tog battaniye 2.5 / 3 tog pufuduk yorgana eş değerdir ben illa marka diye tutturmadım 2 tane denedim LCW tüy attı e bebekten aldım 2 senedir kullanıyorum büyükte almıştım bu sene tam olur Allahın izniyle
sari_papatya Betelgeuse_ Kayseri’de yaşıyoruz gece odası 25 derece oluyor kışın dahada düşüyor tabii 20 dereceyi buluyor