kdrkhrmn Doğduktan sonra geçilen o ay serüvenin sonunda yas doldurunca sayılıyor mu sayılmıyor mu yani şuan 02.07 doğan bebegim bir yaşında mı 12 ay yas olarak mı sayılıyor
Zlm kdrkhrmn doğum günü geçtikten sonra 1 yaşında oluyo işte mesela benim kızım 8 Mayıs 2021 doğumlu 9 Mayıs 2022 den itibaren 1 yaşında diyorum
Bebelendik kdrkhrmn yani evet 1 yaşında ama 23 aylık da bir yaşında 13 aylık da 1 yaşında olduğu için şu kadar aylık diyoruz gelisimsel bi soru sorduğumuzda. Bunu soruyosanız o serüven 3 4 yaşına kadar devam 😂
limonzeytinmom kdrkhrmn 12 ay 1 yaş 24 ay 2 yaş 36 ay 3 yaş 48 ay 4 yaş gibi yani 12 ayda 1 yas alıyor 🤭 Sizinki temmuz dogumlu. Bir daha ki temmuzda 12 ay oluyor. Normal 12 ay aralık öyle değil. Dogum ayından ayına hesaplıcaksın. Temmuzdan temmuza
Yorgun_ana112 havvamete heralde temmuz ayında doğan cocugum 1 yaşında mi diye soruyo beynim eror verdi
havvamete Yorgun_ana112 valla Temmuz’da doğduysa 1 yaş 2 aylık oluyo bunu neden sorar ki insan 😂🤷🏻♀️
Yorgun_ana112 havvamete 😂 valla şimdi beynim çok kötü eror verdi benim kafam karışmasın diye günleri hesaplayamiyorum 15 Ağustos 2022 doğumlu çocuğum 15 inden 15 ine ayını hesapliyorum soranlara aylık demeden direk 2 diyorum yoksa isin icinden çıkamam
havvamete Yorgun_ana112 1 yaşından sonra bende bıraktım saymayı sadece burda herkes ay sorduğu için soru soracakken hesaplayıp soruyom ahhahaha 😂😂