Yonca29 Bebeğinize kilo aldırmak için neler yapıyorsunuz bizim doktorumuz biraz zayıf dedi 🙄🙄 bide sizinki kaç aylık kaç kilo normalde karşılaştırma yapmazdım ama doktordan geldiğimden beri içi içimi yiyor
Tuuggccee Yonca29 ınstgramda hastalanmayancocuk dıye bi sayfa var bakın ıstersenız cok guzel tarfler paylasıyor bı doktor cocuklae belli bı donemden sonra zaten ne kdae yesedw kılo almıyor malesef doktorlarda sagolsun nekadae kılo beklıyorlar blmıyorum😀💁🏻♀️
iremnazshn Yonca29 25 aylık 11 kilo 🥲 kapı kapı doktor gezdik şimdi raporlu mama verdiler 60 tane bakalım bu mamayla da 1 ay sonra kilo almazsa hormon testi yapılıcak 2 yaşa kadar çok güzel iştahı vardı şimdi ağzını bile açmıyor
yagmurkokusu_ Kaç aylık kaç kilo ki ? Benim bebeğim 2 yaşında 10.800 çıktı mesela ama prematüre hiçbir doktorda birşey demedi bunca zaman o kadar da yiyor o kadar da boğazı durmuyor ama kiloda almıyor.
Meri-Mel yagmurkokusu_ Kızım prematüre değil 22 aylık 9.400 ve yiyen bir bebek dediğiniz gibi boğazı da durmuyor ama almıyor çok hareketli