Yagiz2626 Bebegim 6,5 aylık anne sütü almiyo bitti sütüm formül mama veriyorum onuda içmek istemiyo onun yerine ne yapabilirim icmek zorunda ama ağzına zorla sıkıyorum artık napcami şaşırdım 1 aydır böle 1 saat suruyo 150 ml icirmem
Kucukkalbim Yagiz2626 Hangi mamayı kullanıyorsunuz tadını beğenmemiş olabilir mi? başka mama deneyin aptamil bebelac gold genelde bebeklerin sevdiği mamalar
Gymy Yagiz2626 Meraba bnm oğlumda ayni şeyi yaşadım 6 aylıktı Sma içiyordu birden içmemeye başladı uyku arasına verdim ama baktım içmiyor bebelac gold denedik tadını sevdi galiba bıkmış Sma dan şuan onu veriyorum Ve arada süt vermeye başladım 11aylık 10 günlük
Btlll Yagiz2626 mamanın tadını beğenmiyorda olabilir başka marka denediniz mi acaba? Hipp daha tatlıymış diye duydum bebekler daha kolay seviyormuş aklınızda olsun
Yagiz2626 Kucukkalbim 4 aya kadar aptamil verdim onu hiç yemedi sonra bebelac gold aldim 1 1,5 ay iyi içti sonra yine icmememeye başladı
Ervamoms Merhaba aynı bende sizler gibiydim mama da istemedi kzim mamanın içine biraz pekmez koydum öyle alisti
Kucukkalbim Yagiz2626 Atak,diş çıkartma dönemlerindeyse genelde reddedme oluyor şırıngayla denesen 🤔 denediğin mamalarda tadı,içeriğide güzel ama
Yagiz2626 nagehanyorulmaz b Kucukkalbim evt güzel ama icmiyo malesef genel olarakta istahsiz ama yumurta sevmedi sebze çorbası sevmiyo sadece yoğurdu severek yiyo
nagehanyorulmaz formül mama içmesi lazım biberonu değiştirseniz ya da içine meyve falan katsanız vanilya katsanız kabuk eder mi acaba
Yagiz2626 nagehanyorulmaz biberon da cok değiştik başka biberon kabul etmiyo damakli biberon ucuyla iciyo
Yagiz2626 esmayenice biraz daha koyu kıvamlı olsa kaşıkla olursa biberonla agzina sıktığım halde yanlardan tasiriyo
damlabozkaya aptamile devam et derim ben bende onu veriyorum içerisinede bi iki dmala vanily şurubu ekle ver bak nası içicek