Atlastos Merhaba kızlar adetime 5 gün var bu yaptığım test erken gebelik testi değil. bozuk mu yoksa hamile miyim ayırt edemedim. Yardımcı olur musunuz?
Gme1709 Atlastos ne kadar süre sonra çizgi belli oldu. İlk 10 dakika içinde olduysa yüksek ihtimalle gebesiniz. En doğru sonucu kan testi verir ama 😌
Atlastos Gme1709 3 5 dakikada çıkan görüntü bu. Kan testini adet geçtikten sonra vermeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumuz için 😊
Atlastos [silindi] iki çizgi arasındaki pembelikten dolayı diyorsunuz değil mi? Bende ondan şüphelendim normalde olmaması gerekiyor.
Atlastos Ednurr7 birfincantuzruhu findiginannesi_ funda94 rodinssmom Orenda_ parlaaaaaa Tekrardan merhaba kızlar. Eczaneden erken gebelik testi aldım ve tekrar yaptım.
[silindi] Atlastos Evet, testi ya tekrarlayın ya da direkt kan verin. Sadece çizgi olması gerekiyor. Bu test akmış.
parlaaaaaa Atlastos Benimde yaptığımda böyle olmuştu 2. Testi aldım 2 de aynı çıktı ve sonuç hamileydim. Eczane yakınsa hemen gidip alın bence 🥲
Ednurr7 Atlastos normal test ise en az 6-7 haftalık hamile olabilirsiniz bu erken gebelik testinde çıksa yeniydi
Ednurr7 Ednurr7 üzerine adet olmuş da olabilirsiniz çünkü benim normal testte hamile Olduğum çıktığında 5-6 haftalıktım ben rahmime düştüğü gün haberim oldu da ondan biliyorum 😭