Merhaba bebeğim 3 aylık oldu ilk 20 gün zar zor uyandırırdım sonra gözlerini bir açtı pir açtı asla uyumuyor uykuya dalamıyor gece 2 3 o civarda uyuyor bazen sabah 6 ya kadar bazen de saat başı uyanıyor yanımda destekçi kimse yok ailemden uzaktayım eşimde çalışıyor geldiğinde yardımcı oluyor ama bi erkek ne kadar bakabilirse gündüz uykusu hiç yok artık bünyem kaldırmıyor ve bu yorgunluktan sütümde kesildi o kadar az ki mamaya başladık fakat mamanın tadını bilmediği için onu da son radde acıkana kadar asla içmek istemiyo doktora sorduğumda uyumayacak demekki dedi sağolsun düzen oturtmaya çalışıyorum 8 de duş 8.30 da yavaş yavaş masaj vs uykuya geçiş ama o uykuya geçene kadar kırk dereden su geliyor inanın uykuya geçmesi bazen 2 bazen 3 saatimi alıyor o süre zarfında tekrar acıkıyor kısır döngüye giriyoruz bazen uyuduğunu zannediyorum gözler kapalı bırakıp kalktığımda 2 3 dakika sonra bi ağlama sesi gaz problemimiz yok çok şükür ağlamıyo ama gözleri kıpkırmızı uyumaj istiyo ama bir türlü geçemiyor uykuya bende bebeğim de bitik durumdayız