aybukegrsy kızlar 2 buçuk aydır silikon uçla emziriyorum memeyi asla kabul etmiyor almaya çalışıyor olmuyor ucu hiç yok aerolayı kavrayamıyor. çok ağlıyor silikonu vermek zorunda kalıyorum. bu bir meme reddi midir? yoksa red olsa silikonla dahi emmez mi?
ElvisDemir-moms aybukegrsy ilk günden beri slikonla emiyor bebeğim 2ay 20 günlük ben şöyle yapıyorum slikonla emziriyorum bi süre sonra slikonu çıkarıp tutturmaya çalışıyorum o zaman tutuyor hem memenin ucuda biraz sivrileşmiş oluyor ya kavraması kolay oluyor ara ara öyle zorla istersen😌
onefinemom aybukegrsy bebeği tutma şeklinizi değiştirmeyi denediniz mi? Ben ilk 20-25 gün silikon uçla emzirdim sonra farklı bir tutuş şekli ile bıraktık komple tek seferde. Ucunuzun çok çıkmasına gerek yok zaten komple ağzına sokuştursanız memeyi olur. 2 ay olmuş zaten meme de biraz şekil almıştır artık
incismommy Ben de burda bekleyeyim bebeğim 23 günlük sütüm geç geldiği için silikona alıştı. Çok zorlarsam memeyi alıyor ama silikonu istiyor nasıl bıraktırabilirim
sosyologsmom Ben aynı şeyi yaşadım çözüm şu bana çok iyi geldi ebe söylemişti Sabah hiç emzirmeden banyo yaptırıp hiç kıyafet giydirmeden havluyla emzirin o zaman tutuyor benimki öyle tuttu aynı problemi yaşamıştık
aybukegrsy onefinemom evet denedim hemde neler denedim bir kere tuttu sonra farkı anladı istemiyo memeyi komple ağzına sokmaya aerolayı alsın diye uğraşıyorum ama tiksiniyor midesi bulanıyor gibi oluyor meme reddi mi bu acaba çok üzülüyorum
sosyologsmom aybukegrsy birde bir göğüs pompası ile ucunuzu biraz çokartabilirsinix deneyince olumlu olumsuz yazın lütfen banyp sonrası emzirme işini
onefinemom aybukegrsy yapısına aşina olmadığı için olabilir 🤔 bir emzirme danışmanı ile görüşmeyi düşünmez misiniz?
ElvisDemir-moms aybukegrsy silikonla emmesi senin için bir sorun mu yani öyle devam et olsun yeter ki emsin bebiş🙄
aybukegrsy onefinemom evet sanırım o farklı geliyor danışmanlık aldım duşta emzirmeyi deniycez son bi bu kaldı zaten
aybukegrsy ElvisDemir-moms sorun emmesi değil zaten çok şükür allaha emiyor yeterki emsin ama silikonla emziren bilir onun hijyenini sağlamak çok önemli sürekli kayıyor düşüyor bebek ağlıyor emzirirken daha fazla efor sarf ediyor zorluk ve sorun burda deniyorum o yüzden bırakması için. Bırakmazsa zaten silikonla devam anne sütü alsın da nasıl alırsa alsın
yaren1106 Meme reddi olsa hiç bir şekilde memeyi almaz bende silikon ucla emziriyorum meme reddinin zirvesini yaşadım ve hiç bir şekilde meme almiyordu sagdim verdim yada uykuya dalarken mememi verdim
ElvisDemir-moms aybukegrsy bebedorun slikon ucu var göğüsünüzün koyu yerinş komple kaplıyor kayma yapmıyor göğüsünüze tam oturuyor evet hijyen açısından haklısınız ama bebedorda kolaylık var bir deneyim isterseniz onda çözüm buldum bende kolaylık olsun diye