funda94 En son derin uykuya hasret kalanlar el kaldırsın 🤚 gün 5 de başlıyor bizde uyumayan var mı hala 2 aylığız bu arada
ebrarkusuum funda94 12 de uykuya geçip 3 buçukta uyandı uyuyup 5 te tekrar uyandı emziriyorum şimdi daha çok erken 1-2 saat daha uyusun diye deliksiz uyku yok maalesef gece uykuya dalmamızda çok zor oluyor 2 ay 14 günlüğüz
Arya1212 funda94 gece 11 de yatan bebem yine bu saatlerde kalkıyor şaka gibi halbuki ben daha yeni dalmıştım uykuya ahhdahsh
happybaby61 funda94 o aylardayken rahattım biraz ama 4. Ay itibariyle diş muhabbetinden ötürü uykular yalan oldu 7 ay 15 günlüğüz Şuan oyun oynuyoruz yani:)
funda94 ebrarkusuum birde iştahlı emmiyor az emiyor pompa yapıyorum şimdi sağıp buzluya atıyorum. Göğüslerim kafam kadar oldu 😂 e be çocuğum eğlencesine uyanıyor bir de gözleri fal taşı gibi
funda94 Arya1212 ay ayyy bilek gücüm kalmadı sızlıyor valla oturarak da sallanmayı sevmiyor illa ayakta
kocbay 29 günlük biz bu saatlerde mecbur emzirmeye alıyorum uyanıyor ve asla uyumuyor sabah 8 9 larda ancak uykuya dalıyor 😭
kocbay funda94 amin inşallah cümlemizin bağışlasın bizde sarılık vs olmadı ama daha küçük olduğu için ilk iki hafta saat başı uyandırdım şimdi 3 saate kadar uyumasına izin veriyorum bıraksam daha fazla uyur aslında ama kıyamıyorum acık diye 🥹
bskrmzn funda94 2 aylığız 2 ay atağı deniliyormuş buna yaklaşık 15 gün sürüyormuş huysuzluk uykuya dalamama sürekli kucakta olma isteği sürekli emmek istemesi şuan tam bu dönemdeyiz gazında etkisi var oda uyutmuyor malasef
funda94 bskrmzn ben damla kullanıyorum gaz için sap simplex ismi işe yarıyor bi gaz çıkarıyor patır patır 😆 sadece gazı biriktirip aynı sefer atıyor çok az kıvranması oluyor baştan yazayım 500 tl civarında eczanelerde
senbanabaksanaa funda94 7 ay 24 günlük uykusuzluğu dibine kadar yaşıyorum aylardır böyleyiz her saat başı ağlayarak uyanıyor son 1 haftadır da 4-5 gibi uyanıyor geri uyumuyor
neslihanada Gün 5te aymasına razıyım akşam7 den beri 50 kere kalkmıştır sayısız 15 dk bir ağlayarak 7.5 aylık
Ebruozym45 funda94 4 aylığa girmeye son 5 gün kaldı acaba ataktan mı ne son 2 günden beridir bu saatlerde ayaktayız saat 6 oldu halen daha oyun istiyo
ilaydaaltann_ funda94 18 aydır uykuya hasret kalmış biri olarak diyorum ki bi daha doğurcam😅 canı saolsun ne diyim çaresi yok uykusuzluğun
funda94 ilaydaaltann_ bende aynı fikirdeyim babamızda işe gidecek diye kıyamıyorum kaldırmaya zaten seslensem ne olacak çocuk beni istiyor 😆