Sudenur00 Kızlaaarrr kasık bölgemde kocaman sivilce gibi bişey çıktı inanılmaz canım yanıyo otursam kalkamıyorum kalksam zor yürüyorum içi dolu ve etrafı yanıyo nolur daha önce yaşayan biri varsa yardım etsiiiiinnnn 😏😏
meliketayfun20 Sudenur00 göz deymiş derler bizde sivilce ise sıkınca rahat edersin erdıyse tabi oda değil se kıl dönmesi de olabilir telefon flaşı ile iyice bak ney diye cnm gecmiş olsun 🌷🌷
Selin_ferdi42 Sudenur00 kıl dönmesi de olabilir kasık bölgesinde de olusuyormus canım geçmezse bı doktora gösterirsin
Sudenur00 meliketayfun20 Aşkım elimi değemiyorum normal sivilce gibi değil aşırı canım yanıyo bizdede göz derler zaten düğüne gittim gecesinde yanma oldu
meliketayfun20 Sudenur00 nazar demiş canım sana canın yanacak biraz ama sıkmayıncada rahatlamaz orası daha çok acı verici oluyor kendı kendıne de gecer ama geç gecer sanrım eşimde bende de olmuştu benım de bacağımda çıkmıştı düğünden gelince milletin göz sendeymiş hep demmekki🤭
Sudenur00 meliketayfun20 😅 hey Allahım ya valla varya topluma girmeye korkuyorum bebeğim de var daha çok ona bakıyolar oluyorum hep bi yere gitmeden ama olan bana oluyo ben anlamadım 😅
Sudenur00 Selin_ferdi42 Kıl dönmesine baktım ama hiç o bölgede yok ve sanmıyorum ya siyahlik falanda yok hani