kayrammm1 Kızlar oğlum dört beş gündür sürekli ateşleniyordu, bu gece ateşlenmedi ama soğuksoğuk terliyor vücut ısısı çok düşük neden sizce korkmalı mıyım yüzü buz gibi 36.2 ateşi
onefinemom kayrammm1 36.2 bana normal geldi , teri üzerinde kuruduysa o vücudu soğutmuş olabilir sanırım
uykusuzluklarinanasi kayrammm1 sanırım bu bebeklerde klasikleşti artık. bizde 4-5 gün yüksek ateş yaşadık son gün ateşi 35leri gösterdi. doktora gittik alet bozuktur dedi ama bizi gayet normal ölçüyordu. vücud ısısını dengede tutmaya çalıştık bu sefer çokta giyindirmeden ince şekilde yatarken ince müslin örtüyle örtüyordum üzerini kendiliğinden tekrar normale döndü uyuyup uyanınca ertesi güne gerçekten aklımız çıkmıştı.
meliketayfun20 kayrammm1 kaç aylık bebeğiniz benimde oglum atesi oldu dr götürdüm antibiyotik verdi ateş düşürücü verdi daha 4ay22 gunluk burnu çoçuklar hasta olmasın ya çok zor ilk hastalığımızı geçırıyoruz ateşi normal geldı bana
kayrammm1 onefinemom son dört saattir yanakları göğsü çok soğuk, terliyor çok fazla değiştiriyorum tekrar terliyor
uykusuzluklarinanasi uykusuzluklarinanasi üstteki arkadaş doğru demiş bu arada. ateşten sonra terle attıkça soğukluk oluyor. sık sık üzerini değiştirin ama çokta kalın giydirmeyin yinede ortama göre giyinsin
kayrammm1 uykusuzluklarinanasi Sürekli terliyor yüzü göğsü buz gibi üç defa değiştim üzerini, yarın işe başlayacağım çok kaygılıyım neden böyle oldu geçer mi acaba
uykusuzluklarinanasi kayrammm1 ateşi nasıl peki şu an? ortama uygun giyinmiyorsa o da böyle olmasına sebep olur. ortam ısısı fazlaysa terle atar. bizde o şekilde geçirmiştik göğüs kısmı sırtı buz gibiydi devamlı kıyafet değişmiştik sabaha kadar. inşalllah uyandığınızda her şey geçer. hastalığı terle atıyor demek ki vücuddan öylede olabilşr
lamiakus Seni rahatlatcak bişe söyliyim. Benim kızım 4 gün atesliydi sonra ateşi düştü. Ateşi 34.8 lere düştü. Acil doktorunu aradım üstünü güzel örtün olabilir dedi. Bende korkuya kapıldım falan. 36 normal ates biz 34.8 leri gördük. Sıkıntı yok yani
uykusuzluklarinanasi lamiakus ateş düştükten sonra normale dönüyor çok şükür takip etmek lazım hep çok zormuş cidden ateşle uğraşmal