durusema Merhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık sütüm kesilmeye başladı gece takviyesi için hipp organik 2 aldım ama mama ölçeğini pek anlayamadım ilk defa kullanıcam kafam karıştı kullanan varsa bana bilgi verebilirmi
nebiha durusema eğer açlıktan sa 180 cc de uyanmaz muhtemelen ama diş veya başka bir sıkıntısı varsa yine uyanır çünkü benim bebeğim de normalde 2 kez kalkar ama sanırım diş sıkıntısı var bide rahat uyuyamıyo sün et ettirdim o yüzden saat başı bile kalkabiliyır bu ara
karaniremm durusema 11 aylık bebek için gece beslemesi sadece alışkanlık acıkmıyor aranıyor aslında yani şuan gece 12 den sabah 8 e kadar vermeseniz bile olur çünkü benim doktorum 7. Ayda gece 12 sabah 6 kestirdi şuan 9 aylık gece 12 sabah 8 e kadar vermiyorum bi kaç gün ağlıyor kaldırıp vermeyip tekrar sallıyorum gece beslenmesine ihtiyacı yok ama siz emziediğiniz için sizi arıyor aslında
durusema nebiha çok teşekkür ederim peki gece ne sıklıkta vermem gerekir normal emzirmede kızım 2 yada 3 defa emmeye kalkıyordu şimdi ise doymadığı için 5 6 defa uyanıyor
berfgen durusema aksine. Mama daha doyurucudur siz o uykudayken gece 1 gibi 180 cc yapın verin artık uyanmaz
nebiha Yani biz 4 aylığız 2 kez kalkıyor aslında kalkmasına gerek yok ama sizinkinde bence bi deneyin atıyorum 12 de uyanıyorsa 180 cc bi mama yapın içirin belki tam doyunca tek kalkar çünkü benim bebeğim 4 ay 120/150 cc içiyor size az kalabilir 120 falan
durusema karaniremm olabilirde aslında ama herkes aciktigi için uyanıyor diyor gün içindede zor yemek yediriyorum zaten bende öyle düşündüm