Zeyno123 Kizlar 2bucuj ayligiz dogdugundan beri surekli emerke. Yatarken hep boguluyo boguldugu zamanda kendine zor geliyo nefesini toparlayamiyo korkuyorumda kendine getiremiycem diye bogulmamasi ivin ne yapmam lazm
RabiaEnsar Zeyno123 bizde öyleydik serum fizyolojik ile devamlı burun temizliği yaptık burun tıkanıklığından oluyordu bizdede 3 aylığız serum fizyolojiyi bıraktık sadece burun aspiratör ile temizliyorum hala da boğulduğu oluyor çünkü burnu tıkanıyor benim bebeğim tükürüğünde bile boğulan biri malesefki😟
Ebrarinannesi_ Sütünüz hızlı gidiyor olabilir başta çok az miktarda sağım yapıp öyle emzirin isterseniz
asyakurt Reflüsü olabilir , burun tıkanıklığı var ise serum fizyolojik su sıktıktan sonra aspiratörle çekebilirsin , tıkalı burunla emzirdiğindede boğulur çocuk doktoruna da danışmanı da öneririm
Zeyno123 RabiaEnsar al bizdende o kadar burun tikanikligi yetmiyomus gibi 2gundur emmek istemiyo deliricem inanin gece uykusu nasil peki sizin bebisin
RabiaEnsar Zeyno123 benim bebeğimde 2 aylık olduğunda bir hafta boyunca emmek istemedi bi hafta sonra düzeldi emmesi ama zorla da olsa emzirdim ayakta hoplata hoplata emzirmeye çalıştım hep anca öyle emiyordu dönem dönem bebeklerde emme sorunu olabiliyormuş sen emzirmeye bak sıkma canını geçiyor hepsi ama uyku sorunumuz hala var maalesef uyku düzenimiz bi kere. Bozuldu mu o günün gecesi. Çok zor geçiyor maalesef ki bazende huzursuzlandı mı uyku sorunu yine yaşıyoruz bende ilk bebeğim çok zorlanıyorum açıkçası bide benim bebeğimin uykusu çok hafiftir aşırı yoruyor Buda beni