nur_mihr Kızlar çok acil kızım 4 aylık mama reddi yaşıyorum sütüm yetmiyor mama veriyorum asla kabul etmiyor midesini bulandırıyor ne yapmalıyım aptamil bebelac denedim istemiyor philips biberonundan denedim onuda red ediyor ne yapmam gerekiyor
hamdiye21 nur_mihr benim bebeğim 5 aylık 4 aylıkken bizde yaşadık aynı seyleri size tavsiyem mamayı uykuya gecişte verin yada uyurken verin ben öyle yaptım çok şükür şuan aştik biz ayrıca gece o uyanmasa bile ben 2saate bir verirdim
aslanmommy nur_mihr 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyor olabilirsiniz. Bu süreçte hem mama hem meme reddi yaşanır. Uyku sorunları beraberinde beslenme sorunu da getiriyor ne yazık ki. Bende o süreçte çok panik olmuştum. Golden goat kullanıyordum hipp keçi sütlü denedim ama yine aynı oldu. Doktor bana demişti ki. Yemiyor diye üzülme bu süreç her bebeğin başından geçiyor. Sık sık azar azar ver. 30 ml de olsa yeter demişti..
Mervee123 @nur_mihr Bizde aynı durumdayız.Baya zorlanıyorum.Şırıngayla yedirmeye çalışıyorum ama heryerine dökülüyor.Canları sağolsun inşallah ne diyelim
Mervee123 @nur_mihr İnanın bende..Napıcağımı şaşırmış durumdayım.Kaşık biberon aldım ama bakalım artık onunla yedirmeyi denicem 😣
leylannpembemontu Maalesef bizde 10 gündür yaşıyoruz bu durumu bugün 5 aylık oldu uykuda veriyorum onun dışında pirinç unu bazen veriyorum bazende mamasına cicibebe koyup katılaştırıp kaşıkla veriyorum çünkü şırıngayla da içmiyor biberonlada
Mervee123 leylannpembemontu Merhaba.Pirinç ununu nasıl veriyorsunuz.Bende 5.ay gibi başlamayı düşünüyorum bakalım ufak ufak.
leylannpembemontu Mervee123 yarım yemek kaşığı unu yarım su bardağı suyla pişiriyorum tabakta 3 tane cicibebeyi suyla ıslatıp üzerine tavada pişirdiğim pirinç ununu koyuyorum bazen şeftali veya armut rendeleyip ekliyorum bazen sadece bu şekilde veriyorum bazende yumurta sarısı koyuyorum 🌸
Mervee123 leylannpembemontu Oh yarasın minik kuzuya☺️ Teşekkür ediyorum.Bende biran önce başlamak istiyorum hayırlısıyla🥹