Pek uzun yazmışım okursunuz umarım🫠 Kızım 4 yaşında, bu sene son gün özel bir kreşe yazdırdım. Eşimin bir müşterisi çalışıyormuş o vesileyle gittim görüştüm, anlatılan eğitim sistemi hoşuma gitti, fiyatı da karşılayabileceğimiz seviyedeydi çok düşünmeden karar verdim. 2 eylülde başladı kızım, genel olarak bir sorun yok, ilk hafta seni çok özlüyorum o yüzden okula gitmek istemiyorum demişti ama aştık bunu. Geçen hafta annemde otururken kendisi öğretmen moduna geçti, annemle ben konuşurken sehpaya vurarak bağıra bağıra heeyyy buraya bakın, herkes buraya baksın, konuşmayın falan bir şeyler söyledi, sonra salonun ortasında dolaşarak yine bağırarak komutlar verdi, annemle ben de kreşte öğretmeninden mi görüyor diye düşündük. Bugün uzun kısa kavramını öğrenmişler, video çekmiş öğretmeni, kızımla bunu konuşurken ‘hepsini doğru yaptım öğretmenim bana hiç bağırmadı’ dedi. Gece uykusuna geçerken yine sohbet olarak bu konuyu açtım öğretmenin çok bağırıyor mu dedim, evet ama bana bağırmıyor ben uslu duruyorum, arkadaşlarıma bağırıyor dedi. Ne söyleyerek bağırıyor dedim, bilmiyorum dedi. Çok mu bağırıyor dedim, evet bazen kulağım acıyor sesten dedi. Sınıfları 12-13 kişilik. Tam olarak neden, ne şekilde bağırdığını da bilmiyorum tabi. Öncelikle sınıf arkadaşlarından denk geldiğim birisinin annesiyle konuşmayı düşünüyorum, eğer başka çocuklardan da benzer şeyler duyarsak müdürle konuşuruz toplu olarak diye düşündüm. Kızıma okul değiştirmek ister misin diye sordum, biraz düşünüp evet dedi. Canım sıkıldı bu konuya. Siz neler düşünüyorsunuz, bu tarz şeyler yaşayan oldu mu? Bu arada eşimin müşterisi olan öğretmen henüz işe girmiş o okulda ve geçen hafta (1 aylık deneme süresi sonunda) işten çıkarılmış. Onunla konuşalım çözelim de diyemiyoruz