prensannesi07_ Oglum ⅔ gündür uykuya aşırı direniyor uykusu olmasına rağmen etini koparmışcasına aglayarak ters hareketler yapıyor. Gece uykusunda da cok sık uyanıp emiyor dişten şüpheleniyorum ama başka neden olabilir gerçekten çok zorlu bir süreçmiş
kerembebek00 Benim bebeğim öyle normalde uyuyacağı zaman kafasını yana gönderir o şekilde ben hafif pış pış hafif hafif sallama uyuturdum şimdi yan dönüyor tam böyle uykuya dalacakken kıyamet koparıyor tekrar başa sarıyoruz prensannesi07_
ikrakuss prensannesi07_ 3 haftadır bu şekildeydiz 3 gün önce bir disimiz çıktı şimdi de yanındaki şişmiş baya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
prensannesi07_ kerembebek00 ugff çok zor Gercekten stres yapmamaya calısıyorum hatta uyku saatlerini bile atlıyoruz inat etmeyelim istediği gibi olsun ağlayarak uyumasın diye uyutmasak full enerji devam ediyor tekme yemekten gögüslerim acıyor😀
kerembebek00 prensannesi07_ Aynen ya bizimki de öyle bir de bağırmayı öğrenmiş sanırım sürekli bağırıyor Emekleme çabası da zaten bitirdi bizi 😃 Uykusunda bile yüz üstü dönüyo emekleme pozisyonuna geçiyo 3-4 adım sürünüyor gideceği yere gidiyor ama hızlı değil Şuan çabalayarak yapıyor o yüzden de sinirleniyor Poposunu havaya dikiyor kafayı da gömüyo o şekil duruyo 😁
prensannesi07_ kerembebek00 bizimki emeklemiyor direk yürümek istiyor elinden tutunca bildigin gürüyerek gidiyor valla nasıl kontrol edicem bilemiyorum dediğiniz givi okdar hareketliki ıyurken bile popo havada südekli dönüyor