bitboylum Tek uyku yapiyo normal mi? Hiç mi yorulmuyor bu çocuk ya sizinkiler nasıl kaç uyku yapıyor. Ben kızım adına çok yoruluyorum ama maşallah o hiç yorulmuyor
aysebb bitboylum 2 uyku yapması gerek normalde. Kaç gibi uyuyor kaç saat uyuyor peki nasıl duruyor ? 15-18 ay arası tek uyku geçilmesi uygun diyorlar. 11 aylık kızım var 2 uyku yapıyor 9. aydan beri
atlass1 bitboylum 10 ay 22 günlük oğlum 2 uyku yapıyor ama bu ara uykuya çok direniyor ve özellikle gece yarım saatte bir uyanıyor🥲
bitboylum defnemiraybebek o kadar hareketli ki saniye arkami dönemiyorum ama tek uyku bütün günü bitiriyor
muno112 10 ay 20 günlük filan benimki de, 2 uykuya yeni geçtik 10. Aya girerken yani. 1 yas sonrası tek uyku deniyor ama bilemiyorum
bitboylum muno112 erken kalkıyor o zaman 2 uyku yapıyordu ama şimdilerde tek uyku yarım saat falan uyuyor ve asla yerinde durmuyor benim uykum geliyor çocuk hala hır yerleri devirme derdinde
bitboylum aysebb çok değişiyor günü gününe uymuyor sabah 6.30 da uyandık sonra 9.00 9.30 gibi uyudu 11.00 11.30 gibi uyandı dün gece de 22.00 da uyumustu
bitboylum atlass1 bizim kızda öyle uykusunda uyanıyor kucağıma alıyorum dalıyor sabaha kadar kucakta dolanıyoruz
atlass1 bitboylum bide bu ara memeye düştü iyice vermeyince çığlık kıyamet artık kalkamıyorum kucağa halim kalmıyor yattığım yerde emiyor sabaha kadar kollarım ağrıyor🥲
bitboylum atlass1 bence yavas yavaş ayrı bedenlerde olduğumuzu anlamaya başladılar ve bunu kabul edemiyorlar sürekli beni istiyor mesela yalan yok çok hoşuma gidiyor bu durum fakat kızım büyüyor ben de gözü yaşlı izliyorum