Umutunannesi_ Merhabq bu durumu nasıl anladiniz acaba şikayetleriniz neydi doğumdan sonra oluşan çok kötü sırt agrisi yaşıyorum kaburgamda batma oluyor ağrı sanki
pembedunya Umutunannesi_ Merhaba dayanılmaz bel ağrım vardı doktor Mr istedi omurgada kırık (çökme) Gebelik ve Emzirme ye bağlı geçici kemik erimesi tanısı koyuldu korse kullanıyorum bence doktora bir görünün
Umutunannesi_ pembedunya gittim geçen hafta emar istedi çektirdim sonuç bekliyorum aynı sikayetleri yasiyorum yatamiyorum sırt bel ağrısından kemiklerim kiriliuor sanki ayakta 15 dkdan fazla kalınca belim kopuyor
Umutunannesi_ pembedunya çok geçmiş olsun peki doktor nasıl bir tedavi yontemi uyguluyor sadece korse mi verdi
pembedunya Umutunannesi_ şuan sadece Çelik balenli korse kullanıyorum çökme (kırık)hafif düzeyde olduğu için dinlenme ve ağır kaldırma dedi kendiliğinden geçermiş.Ama önemli olan neden kaynaklandığı sizde var mı gebeliğe bağlı kemik erimesi
Umutunannesi_ pembedunya kemik erimesine bakmadı söyledim doktora ama cihaz bozuk emara bı bakalım olmadı kemik ölçümü yapariz dedi