cansukydmrhn 3 yıl once 3 aylikken sahiplenmistim tüylü oğlumu,bebek gibi baktım benim ilk annelik tecrubem.ailemde uzaga gelin gittim benim arkadsim oldu bnde onun tek arkadasiyim butun dnyasi benim iste golgem gbi dolanir durur pesimde kızım 16 aylık şuan dgdugu zaman ilgilenemedim pek uyumayan surekli agalyan bi bebekti kedim kıskandi hasta oldu zamanla alisti ama uzaktan takip.eder yanasmaz hic kizima kizimda dgdigundan buyna ewde kedi oldgu icn kediye rhatszlik wermez hic mesafeli ama brbrlerini cok sewen bi bağlari war.sadece kizım cok agaldigi zaman kosa koşa yanina gelir parmaini yalar kizim susunca geri gder bi tek ozaman yakalsiyor sadece..kuk temizligi gunluk taramasi vitaminleri mama takibi su degisimi bunlar gunluk bakimi..kaliteli bi mama.ile beslerseniz gerekli vitaminleri kullanirsaniz tuyleri daha az dokuluyor ama gunluk trmizlik sart kucuk bebekli ewde..bn aliskinim.zor gelmiyor zatrn gunluk yaptgm iş ektra gormuyorum.duzenli olarak aksatmadan iç dış paraztlerni yaptrip yıllık bitun aşılarida yapilirsa szin ve kedinin açısında herhanhi bi saglik sorunu yasamazsaniz.ewin icnde patili bi doat harika bisey ewde bi birey oda uzun yillar brlikte yasadkca gorceksniz ki onlarmda zeka sewiyesi 2 yasind abi cocukla eşit.ayni seylere ilgi duyuolar seegi beklemtileri vs cou seyide anliyorlar..ömurluk yuwa olacaksaniz sahiplenin lutfen snradan verecekseniz hic sahiplenmeyin onlarnda duygusu war asiri uzüluyorlar cunku.Benim 2 cocuğum.war diyorum hep ben😊ayrica maddi boyutuda var.asilari damlasi kaliteli mamasi,vitaminleri hastanoldgnda veteriner masarafi oluyor.Bunlarida gozönunde bulunduruo karar verin..😊